BLW od kiedy

No moje dxeicko nie chęć jeść kaszy czy czegoś tego typu łyżeczka ale jak dodam musi do kaszki np i jakiegoś owoca to już chętniej spróbuję 

U mnie na szczęście nie ma problemu zjedzeniem, bo co by nie dostała do zjedzenia to zje :)

MamaEm to super nic tylko pozazdrościć fajnie jak dziecko nie wybrzydza bo nie trzeba wymyślać nie wiadomo jakiego jedzenia i cudować 

Dziecko ma każde swoje smaki. Mój jest fanem makaronu pod każdą postacią 😀

Makaron jest super bo teraz dziecku można kupić o jakimś kształcie i łatwiej przemycić takie jedzenie i chętniej zje :)

MamaLaury mam nadzieję, że jej się nie zmieni jak będzie starsza;D

Ja też mam taką nadzieję ale czas pokaże :) ostatnio mamy fazę na zupki zupka i zupka jakąkolwiek i mogła by jeść non stop niż innego nie istnieje to samo parówki 

U nas tez często zupki 

Ja też zawsze kaszki zwłaszcza te poranne to robię pełne owoców, kulek ryżowych czy dodaje jakieś ziarna ekspandowane wtedy chętnie zjada :) z nocną kaszką to już różnie bywa, czasem zje kilka łyżek a czasem nawet nie ruszy ale już na wieczór nie chce jej owoców dodawać 

zupki to bogadztwo witamin;) tam mozna wiele przemycić;) zwłaśzcza dl aniejadków;)

Teraz mama u nas też kaszki owsianki to głównie z owocami;) i co łyżka to borówka albo truskawka;)

co do ziarenek to musze wlaśńie coś poszukać aby bardziej jej urozmaicić diete

Tak moi synowie uwielbiają zupki przede wszystkim pomidorowa krupnik rosół  i jarzynowa😀 

u nas też rosołek i pomidorowa najlepsze dla córki

Aniss polecam właśnie te zborza ekspandowane. Ja kupiłam amarantusa i pszenice. Amarantusa sypie nawet na kanapki czy do jajecznicy a pszenice córka tak uwielbia, że je nawet samą jak chrupki :) 

U mnie córka rosół uwielbia 

U nas również rosół na pierwszym miejscu w dalszym ciągu nam to już uszami wychodzi mały jakby się dało to by Ja codziennie A co to są te kulki ryżowe

Teraz Mama a gdzie to kupujesz? 

Ja kupuję w rossmanie zazwyczaj i też mała bardzo lubi mieć to w dodatkach do kaszki czy owoców;)

DOBRA KALORIA, BIO, amarantus ekspandowany, 120 g | Drogeria Rossmann.pl

ENERBIO, dmuchane ziarno orkiszu, 200 g | Drogeria Rossmann.pl

SOLIGRANO, ekspandowane ziarno przenicy samopszy, 100 g | Drogeria Rossmann.pl

o rany dziewczyny ale jestem... ja to miałam ostatnio w rękach w lidu i nad tym sie zastanawiałam;) w duzych paczkach to mają;) dziekiz a linki w rossmanie promka;) musze kupić to małej;) ostatnio u nas ryż preparowany jadła to z tym też da rade;)

a powiem wam ze do tego kubek niewysypek canpolasie mega sprawdzi bynajmnieej na ryż i na rodzynki sie sprawdza super;)

Ja też w Rossmann kupuje choć tam trzeba szukać promocji bo czasem drogo wychodzi a na shopee też warto szukać :) 

czasami coś się fajnego w dobrej cenie trafi