BLW od kiedy

shop masz rację warto przed kupieniem czegoś porównać cenę czy na shoopi nie jest taniej 

Często są tam kupony więc dużo rzeczy można kupić taniej :) 

Na shopee jeszcze nigdy nie kupowałam i zastanawiam się czy warto? Czy te produkty to nie są podróby czy faktycznie oryginalne rzeczy w takich cenach?

Ja czasami kupuję na shoope się jakoś jeszcze nie jestem obeznana w tej platformie. Kiedyś zamówiłam 3 żele pod prysznic 400ml za 10zl wszystkie i było oryginalne Axe. Także mega się opłacało. 

Można już ok 6-7 msc 

Na shopee często coś fajnego można zamówić 

ja na shoppe zamówiłam coś raz, ale w sumie dostałam bon od nich i miałam pokazać potem na moim IG moje zakupy, więc wyszły mi praktycznie zakupy za darmo bo dostawa też była za free . Nawet były w porządku te ubrania 

Ja też robię zakupy na shopeee, ale już teraz mnie wkurza, że darmowa wysyłka jest od 40 zł jak na allegro, to bardzo zniechęciło mnie do dalszych zakupów i odpuściłam.

ja szukam żeby darmowa była 

Mama Heli ja ostatnio zamówiłam żel pod prysznic za 3 czy 4zl i nie płaciłam za przesyłkę. Też byłam zdziwiona ale przyszło i jest ok :,D

Madzia88 to jest jak allegro tam są i rzeczy z Chin i z Polski, zwykle produkty, które możesz kupić normalnie w sklepie, nie tylko odzież, czy zabawki ale też kosmetyki czy rzeczy spożywcze. Z Chin wiadomo, że można czasem trafić na bubel więc warto opinie czytać 

Ja nigdy nic nie kupowałam na shoppee kolega mi przez dwa razy zamawiał takie artykuły cukiernicze bo nie mam konta i nie chce mi się zakładać kolejnego na chwilę szczerze mówiąc 

Też czasami zamawiam na shopee ale jakoś tak częściej jednak z tego allegro korzytam. 

MamaHeli nie wiedziałam że teraz trzeba zrobić zakupy za 40 zł żeby mieć darmową dostawę. Ja tam nie ogarniam tych kuponów rabatowych. Wyskakuje tego pełno i nie wiadomo co do czego. 

Nie na wszystko jest płatna dostawa 

Ja też mam wrażenie że na tym shoppe to tak trochę nie wiadomo o co chodzi, wszystkiego pełno i trochę mało intuicyjne i czytelne. Ja to jestem fanką Allegro bo zawsze można zwrócić jak coś komuś nie odpowiada. Powiem Wam że ostatnio miałam taką sytuację że w połowie ciąży zamówiłam leginsy na allegro, 3 pary. Miały być wszystkie takie same tylko różne kolory. Przyszły i niestety każda z innej parafii. Więc ostatnio stwierdziłam że napiszę negatywną opinię, że wszystkie leginsy innej długości, innej grubości, i na 2 parach szybko poszło oczko, albo nawet kilka oczek. Do godziny dostałam info że mnie przepraszają że dostałam towar z trefnej dostawy i zwrócą mi całą kasę się żebym usunęła komentarz xD no spoko. W leginsach jagód dociagne mam nadzieję że końca a kase mam już na koncie :D

Ja korzystałam z alli jak się jeszcze opłacało i zamawiałam tam faktyijakas biżuterię ,zegarki ,skarpetki itp ale potem doszły dodatkowe opłaty i przestało się opłacać a do shoppe jakoś nie umiem się przekonać 

Smart był zawsze za darmo dopiero od 40 zł :) 

Shoppe też jest dobre na początku zamawiałam takie rzeczy ale jak wszystko było w porządku to teraz zamawiam i droższe 

Ja ostatnio dużo zamawiam na allegro muszę odnowić smarta własnie bo bez tego same przesyłki to spore koszta a takto zawsze się coś oszczędzi 

Oj tak w ciąży Smart to must have :)