Bobini czy Lovela

Wczoraj zrobilismy 200 km do Torunia i tam nocleg sobie wzięliśmy to droga poszła nam na raz bez postoju. Dziś 300 km z jednym postojem na karmienie. W poniedziałek już ponad 400km to postoje wyjdą wynikowo zależy jak Mały bedzie nam spał.

2 polubienia

Ale to jedziecie jak rozumiem z noclegiem. Toruniu tak?

A znaleźliście choć chwilkę na przejście się Toruniem? :wink: chociaż wczoraj pogoda mała zachęcająca była.

Tak z noclegiem w Toruniu :grin: mamy sentyment do Torunia bo tam były nasze zaręczyny :smiling_face_with_three_hearts: zrobiliśmy sobie trochę relaksu poszliśmy na masaże :grin:

@ironiczniepateyczna tak pospacerowaliśmy :blush: pogoda w Toruniu była bardzo ładna, chłodno ale dużo słońca.

Eee to podróż z przerwami i noclegiem to inna sprawa. Uważam nawet że tak się z dzieckiem lepiej podróżuje chodź dłużej.

Wow no to super wyjazd i to przed Świętami :slight_smile:

Jejku jak ja dawno nie byłam w Toruniu. Chętnie bym tam znowu pojechała

1 polubienie

Ja byłam tylko przejazdem :upside_down_face:

To obowiązkowo trzeba zjeść pierniczki :smiley:

O jak fajnie takie spa dla siebie , kiedy my tak się gdzieś wyrwiemy , jak narazie to ja mam masażer do twarzy i tak na zmianę I siebie i męża masuję :smile: ale fajnie jak by tak ktoś mi zrobił jakiś fajny zabieg na twarz​:heart_eyes:

No ja chodzę do kosmetyczki to mnie czasem wymasuje i nałożyć jakieś pipcajgi na twarz

Ja ogólnie jestem po szkole kosmetycznej i pracowałam kiedyś kilka lat w salonie jako kosmetyczka dopóki nie wyjechałam za granicę do pracy. I ogólnie pielęgnację itp mam opanowaną, masaże, mam fajny masażer elektryczny i fale rf , hifu w domu taki aparat 3w1 tylko ustawiam sobie co chcę. Ale fajnie jak by ktoś mi coś porobił a nie thlko ja robię komuś a potem sobie😄
Fajnie tak zamknąć oczy i się odprężyć :heart_eyes:

Na początku prałam w proszkach i płynach raczej z tej górnej półki. Z czasem zaczęłam używać trochę tańszych produktów, które sprawdziły się bardzo dobrze. Dopierały ubranka i nie podrażniały skóry, więc zostałam przy takich. Uważam jednak, że trzeba po prostu wypróbować co u nas najlepiej się sprawdza :slight_smile:

Oooo to super że masz wiedzę w tym temacie. To bardzo cenna wiedza bo możesz na codzień dbać o skórę :star_struck:

Ale masz rację fajnie i tak iść do kogoś kto sie tobą zaopiekuje a ty zamkniesz oczy i się rozprężysz :wink:

Powrot już bez przystanków :wink:

@Magdallenka0897 pierniki oczywiście zjedzone i kupione żeby zabrać :grin:
@Patrycjaw25 fajnie się złozyło bo wygraliśmy z mężem vouchery na masaż więc można było się zrelaksować bez wymówek
@ironiczniepateyczna @AnetteSo Toruń jest super :grin:

2 polubienia

Podziwiam Cię, że Ci się chce u mnie te rzeczy stoją. Mam fajny sprzęt do oxybrazji ale nie umiem się zmotywować

Ja też lubię znaleźć chwilę i sobie zrobić domowe SPA, jakoś tak od razu się lepiej czuję

1 polubienie

Ooo , :open_mouth: no moj akurat był i te w okolicy co koło mnie z ciekawości sprawdziłam to też są

Ale to te co się dostaje w ciąży

O tak może kiedyś męża wykfalifikuje i mi sam zrobi jakiś zabieg na twarz :smile:
@magdap_96 no coś kojarzę że mówiłaś o wygranej w konkursie :smiling_face_with_three_hearts:
@AnetteSo ja muszę się zmuszać na siłę bo ogólnie to wieczorami już nic mi się nie chce jak dzieci śpią dlatego ja cię doskonale rozumiem😄