Mój mi kiedyś serduszka malował na prawej ręce na paznokciach. Na lewej zrobiłam a na prawej już nie umiałam ![]()
Moj mąż narysowałby koślawe
chociaż ładnie Twojemu wyszło ?
Lepiej niż mi
więc teraz wiem, że jak mi się zachce seruszek na paznokciach to trzeba do niego się zgłosić.
Co do serduszek do malowania polecam sądę z średnią kulką i fajnie można namalowac serduszka ![]()
Oooo i to jest dobra myśl.
Nie no mój mąż w tych kwestiach nie dał by rady. Ani malowania paznokci (nawet krzyżyka) ani w kwestiach zabiegów kosmetycznych, już nie wspomnę o włosach ![]()
Haha mój by chyba nawet nie spróbował ![]()
![]()
Nigdy nie jadlam Torunskich pierniczkow, roznia sie ogolnie czyms od innych?
Wydaje mi się, że bardziej intensywne w smaku są ![]()
Jak kiedyś jadłam ale wydaje mi się że teraz większej różnicy nie ma w tych piernikach
Mojemu mężowi również bum nie dała paznokci pomalować
bym miała tylko skórki pozalewane ![]()
Z nazwy się różnią i pewnie możliwe że receptura ![]()
ja myślę że nie tylko skórki … a nawet palce
Ja jadłam ostatni raz z 8 lat temu , to niestety ci nie odpowiem na to pytanie, bo nie pamiętam tylko wiem, ze były dobre
Miałam sondę właśnie ale jakoś mi nie szło ![]()
@Efektdomi dla mnie Toruńskie pierniki mają lepsze ciasto takie bardziej jak swojski piernik.
Wróciliśmy do domu, trasa Warszawa Gdynia super
jestem dumna z synka. Dwa przystanki tylko na trasie żeby zjeść a tak to spał ładnie prawie całą drogę, chwilę się tylko pobawił a tak to pełen relaksik ![]()
Polecam na początek Biały Jeleń hipoalergiczny lub właśnie bobini ![]()
Każdy co zawsze jedzie do Torunia kupuje pierniki , więc coś w tym jest ![]()
To może ja nie miałam okazji chyba kupić prawdziwych
Haha no palce pewnie też uciapane , a weź zmyj lakier z palców i skórek tym bardziej hybrydę ![]()
@magdap_96 mi się sondą dobrze serca maluje , tylko jak robiłam śnieżynki to ciężko taką samą kropkę strzelić każda innej wielkości ![]()
![]()
![]()
no dokładnie. Ale na odwrót to już działa bo ja mojemu mężowi obcinałam skórki i piłowałam u rąk paznokcie i on to bardzo lubił ![]()
No to jestem w szoku mój nie da się dotknąć, wielkim poświęceniem było pójście na manicure aby ładnie wyglądały dłonie na ślub, a i tak musiał poprawić po swojemu ![]()
![]()
![]()
![]()