Bobini czy Lovela

Mój mi kiedyś serduszka malował na prawej ręce na paznokciach. Na lewej zrobiłam a na prawej już nie umiałam :rofl:

1 polubienie

Moj mąż narysowałby koślawe :joy: chociaż ładnie Twojemu wyszło ?

Lepiej niż mi :rofl: więc teraz wiem, że jak mi się zachce seruszek na paznokciach to trzeba do niego się zgłosić.

Co do serduszek do malowania polecam sądę z średnią kulką i fajnie można namalowac serduszka :blush:

Oooo i to jest dobra myśl.

Nie no mój mąż w tych kwestiach nie dał by rady. Ani malowania paznokci (nawet krzyżyka) ani w kwestiach zabiegów kosmetycznych, już nie wspomnę o włosach :grin:

Haha mój by chyba nawet nie spróbował :sweat_smile::sweat_smile:

Nigdy nie jadlam Torunskich pierniczkow, roznia sie ogolnie czyms od innych?

1 polubienie

Wydaje mi się, że bardziej intensywne w smaku są :slight_smile:

Jak kiedyś jadłam ale wydaje mi się że teraz większej różnicy nie ma w tych piernikach

Mojemu mężowi również bum nie dała paznokci pomalować :rofl: bym miała tylko skórki pozalewane :rofl:

Z nazwy się różnią i pewnie możliwe że receptura :slightly_smiling_face:

:rofl: ja myślę że nie tylko skórki … a nawet palce

Ja jadłam ostatni raz z 8 lat temu , to niestety ci nie odpowiem na to pytanie, bo nie pamiętam tylko wiem, ze były dobre

Miałam sondę właśnie ale jakoś mi nie szło :sweat_smile:
@Efektdomi dla mnie Toruńskie pierniki mają lepsze ciasto takie bardziej jak swojski piernik.

Wróciliśmy do domu, trasa Warszawa Gdynia super :smiling_face_with_three_hearts: jestem dumna z synka. Dwa przystanki tylko na trasie żeby zjeść a tak to spał ładnie prawie całą drogę, chwilę się tylko pobawił a tak to pełen relaksik :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Polecam na początek Biały Jeleń hipoalergiczny lub właśnie bobini :heart:

Każdy co zawsze jedzie do Torunia kupuje pierniki , więc coś w tym jest :smiley:

To może ja nie miałam okazji chyba kupić prawdziwych

Haha no palce pewnie też uciapane , a weź zmyj lakier z palców i skórek tym bardziej hybrydę :see_no_evil:
@magdap_96 mi się sondą dobrze serca maluje , tylko jak robiłam śnieżynki to ciężko taką samą kropkę strzelić każda innej wielkości :smile:

:face_with_peeking_eye::rofl::sweat_smile: no dokładnie. Ale na odwrót to już działa bo ja mojemu mężowi obcinałam skórki i piłowałam u rąk paznokcie i on to bardzo lubił :grin:

No to jestem w szoku mój nie da się dotknąć, wielkim poświęceniem było pójście na manicure aby ładnie wyglądały dłonie na ślub, a i tak musiał poprawić po swojemu :rofl::rofl::rofl::rofl: