Ale to Twój sam sobie robi?
Oczywiście. Ba on obcina paznokcie dziewczynkom bo ja robię to krzywo
Ooo to ty masz perfekcjonistę w tym zakresie
To obowiązkowy punkt wycieczki! ![]()
Mój też z chęcią by oddał swoje dłonie do mojej obróbki bo on lubi jak coś przy nim robię , maseczki , masaże itp😄
Ja przy dwójce dzieciaczków używałam Lovela i jestem bardzo zadowolona
A to on by jeszcze więcej chciał ale bez przesady ![]()
@Sandra u nas tak samo, teraz przy drugim dziecko podobnie jak przy pierwszym zdecydowałam się na Lovelę ![]()
Lovela super sie sprawdza
a jakie odplamiacze stosujecie ?
Mydło galasowe fajnie mi się sprawdza na plamy z kupki, ale planuje przy RD kupić off cc plamiacz z frosh baby albo z lovella baby
Jak odplamiacz bo ja się zapłacze na razie plamy kontra ja 1:0 dla plam
Nam sprawdza się od początku lovela , użyłam raz bobini ale pranie nie pachnie ładnie a płyn jest bardziej wodnisty
Polecam dr becmann z Rossmana , sprawdza się nam nawet przy rozszerzaniu diety . Ma fajną szczoteczkę i pozbywa się każdej plamy
Ja używam na plamy małego po RD takie mydło galasowe z Action. Namaczam w nim i nacieram plamy a potem pralka z Lovela
I kupiłam pink stuff odplamiacz który ma bardzo dobre opinie jeśli chodzi o skuteczność
Tylko widzialam ze sa różne. Do tłuszczów i sosów; owoców i napojów; krwi, mleka, jajek i lodów oraz do flamastrów i tuszów oraz do makijażu.
Którego Ty używasz?
Też go mam ale dla mnie lepsze jest mydełko z tej firmy. Bynajmniej mydełko usunęło plamę a ten w żelu nie .
Ja miałam jakiś Rossmanowy, ale mi się nie sprawdził. Spróbuję ten
Ten różowy jest akurat w biedronce w promocji