Bobini czy Lovela

:rofl: Ale to Twój sam sobie robi?

Oczywiście. Ba on obcina paznokcie dziewczynkom bo ja robię to krzywo

Ooo to ty masz perfekcjonistę w tym zakresie

1 polubienie

To obowiązkowy punkt wycieczki! :star_struck:

1 polubienie

Mój też z chęcią by oddał swoje dłonie do mojej obróbki bo on lubi jak coś przy nim robię , maseczki , masaże itp😄

1 polubienie

Ja przy dwójce dzieciaczków używałam Lovela i jestem bardzo zadowolona

1 polubienie

A to on by jeszcze więcej chciał ale bez przesady :rofl:

@Sandra u nas tak samo, teraz przy drugim dziecko podobnie jak przy pierwszym zdecydowałam się na Lovelę :heart:

1 polubienie

Lovela super sie sprawdza :grin: a jakie odplamiacze stosujecie ?

Mydło galasowe fajnie mi się sprawdza na plamy z kupki, ale planuje przy RD kupić off cc plamiacz z frosh baby albo z lovella baby

Właśnie widziałam ten odplamiacz z Lovela na promocji w Rossmannie . Sprawdza wam się on?

Jak odplamiacz bo ja się zapłacze na razie plamy kontra ja 1:0 dla plam

Nam sprawdza się od początku lovela , użyłam raz bobini ale pranie nie pachnie ładnie a płyn jest bardziej wodnisty

Polecam dr becmann z Rossmana , sprawdza się nam nawet przy rozszerzaniu diety . Ma fajną szczoteczkę i pozbywa się każdej plamy

1 polubienie

Ja używam na plamy małego po RD takie mydło galasowe z Action. Namaczam w nim i nacieram plamy a potem pralka z Lovela

I kupiłam pink stuff odplamiacz który ma bardzo dobre opinie jeśli chodzi o skuteczność

Tylko widzialam ze sa różne. Do tłuszczów i sosów; owoców i napojów; krwi, mleka, jajek i lodów oraz do flamastrów i tuszów oraz do makijażu.

Którego Ty używasz?

Nie ma plamy której by mi nie usunął .

3 polubienia

Też go mam ale dla mnie lepsze jest mydełko z tej firmy. Bynajmniej mydełko usunęło plamę a ten w żelu nie .

1 polubienie

Ja miałam jakiś Rossmanowy, ale mi się nie sprawdził. Spróbuję ten

Ten różowy jest akurat w biedronce w promocji

1 polubienie