Nieraz to co brzmi strasznie wcale takie nie jest i przynosi ulgę tak jak Lauraq.
Najlepiej nie zwlekajcie z bólem zeby nie wdał się stan zapalny bo później jest taki mięsień wyprowadzić do prawidłowej kondycji
Nieraz to co brzmi strasznie wcale takie nie jest i przynosi ulgę tak jak Lauraq.
Najlepiej nie zwlekajcie z bólem zeby nie wdał się stan zapalny bo później jest taki mięsień wyprowadzić do prawidłowej kondycji
Nati ja ogólnie poszłam z bólem w lewej stronie biodra. Nie mogłam leżeć ani na jednym ani na drugim boku. Pleców nawet nie czułam jakoś bo mi tak ta miednica dawała w kość że myślałam że zaczęłam rodzic. Ciągnęło mnie w okolicy jajników itd itd. brzuch mi twardniał już pewnie też ze stresu i też mi ból promieniował z lewej strony do nogi. I okazało się że lewa strona jest aż wybity. Ale też i prawa strona i też właśnie kręgosłup. Raz tak strzeliło że myślałam że zemdleje i pamietam Pani się wtedy ucieszyła i mówi : o weszło całe . Super �
Lauraq a mówiła babeczka z czego tak Ci się mogło zrobic ?
Lauraq to ja mam z lewej strony ale wyżej i tak mnie nieraz zakluje i ciągnie ale nie wiem czy to coś poważnego czy poczekać na wizytę u lekarza
Nati a dużo czasu jeszcze masz do wizyty?
Nati szczerE mówiąc jak bym miała coś doradzić to warto sobie zadzwonić do fajnego fizjoterapeuty uroginekologicznego. Wydasz 140zl ale uwierz że warto posprawdzac .
Lauraq a od czego tak Ci się stało? Przed ciążą .mialas jakieś problemy z kręgosłupem?
Aneczka nigdy nie bolal mnie kręgosłup . Zawsze było okej.
Mazia 3 tygodnie akurat tydzień temu była wizyta i po jakoś zaczęło mi tak promineniowac może mały na coś uciska a mnie to w plecy
Aaa to faktycznie dużo czasu jeszcze masz do wizyty. No może cię uciska,ale to ciągły ból czy tak chwyci i puści?
Lauraq to od czego tak się stało?
Aneczka powiem Ci że tak mnie bolało że nawet w sumie nie zapytałam . Mam za tydzień znowu iść to może się dowiem .
Lauraq bo mnie to ciekawy czy przez brzuch i obciążenie jakie wtedy jest może tak się stać
Oki to pogadam i się dowiem.
Od dzisiaj mnie dopadły ból pleców też od tej gorszej strony ci kręgi bolały najbardziej także mam nadzieję że szybko zadzwonią i mi babeczka pomoże bo nie dociagne.
Lauraq Ty to jesteś biedna na tej końcówce ciągle coś Ciebie dopada
Mazia łapie i puszcza jak by na coś mały uciekał i za chwilę jak się przekręcić to JUŻ nie i noga mi automatycznie się podnosi jakby właśnie jakiś nerw chwilowo uciskalo
Nati a to faktycznie może jakoś nerw skoro noga Ci się podnosi
Lauraq a jak więcej odpoczywasz to lżej jest?
no właśnie dziewczyny, a może miejscowy masaż? Oczywiście dość asekuracyjnie bo sama się sporo naczytałam i tak na prawdę nie wiem czy przyniesie więcej korzyści czy wad
Maria z tymi masażami to też różnie bywa niby nie zalecane w ciąży,ale czasem chyba nie ma wyjścia jak sobie pomóc
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.