Ból pleców

Nieraz to co brzmi strasznie wcale takie nie jest i przynosi ulgę tak jak Lauraq. 

Najlepiej nie zwlekajcie z bólem zeby nie wdał się stan zapalny bo później jest taki mięsień wyprowadzić do prawidłowej kondycji 

Nati ja ogólnie poszłam z bólem w lewej stronie biodra. Nie mogłam leżeć ani na jednym ani na drugim boku. Pleców nawet nie czułam jakoś bo mi tak ta miednica dawała w kość że myślałam że zaczęłam rodzic. Ciągnęło mnie w okolicy jajników itd itd. brzuch mi twardniał już pewnie też ze stresu i też mi ból promieniował z lewej strony do nogi. I okazało się że lewa strona jest aż wybity. Ale też i prawa strona i też właśnie kręgosłup. Raz tak strzeliło że myślałam że zemdleje i pamietam Pani się wtedy ucieszyła i mówi : o weszło całe . Super �

Lauraq a mówiła babeczka z czego tak Ci się mogło zrobic ?

Lauraq to ja mam z lewej strony ale wyżej i tak mnie nieraz zakluje i ciągnie ale nie wiem czy to coś poważnego czy poczekać na wizytę u lekarza

Nati a dużo czasu jeszcze masz do wizyty?

Nati szczerE mówiąc jak bym miała coś doradzić to warto sobie zadzwonić do fajnego fizjoterapeuty uroginekologicznego. Wydasz 140zl ale uwierz że warto posprawdzac .

Lauraq a od czego tak Ci się stało? Przed ciążą .mialas jakieś problemy z kręgosłupem?

Aneczka nigdy nie bolal mnie kręgosłup . Zawsze było okej. 

Mazia 3 tygodnie akurat tydzień temu była wizyta i po jakoś zaczęło mi tak promineniowac może mały na coś uciska a mnie to w plecy

Aaa to faktycznie dużo czasu jeszcze masz do wizyty. No może cię uciska,ale to ciągły ból czy tak chwyci i puści?

Lauraq to od czego tak się stało?

Aneczka powiem Ci że tak mnie bolało że nawet w sumie nie zapytałam . Mam za tydzień znowu iść to może się dowiem .

Lauraq bo mnie to ciekawy czy przez brzuch i obciążenie jakie wtedy jest może tak się stać 

Oki to pogadam i się dowiem. 

Od dzisiaj mnie dopadły ból pleców też od tej gorszej strony ci kręgi bolały najbardziej także mam nadzieję że szybko zadzwonią i mi babeczka pomoże bo nie dociagne.

Lauraq Ty to jesteś biedna na tej końcówce ciągle coś Ciebie dopada

Mazia łapie i puszcza jak by na coś mały uciekał i za chwilę jak się przekręcić to JUŻ nie i noga mi automatycznie się podnosi jakby właśnie jakiś nerw chwilowo uciskalo

Nati a to faktycznie może jakoś nerw skoro noga Ci się podnosi

Lauraq a jak więcej odpoczywasz to lżej jest?

no właśnie dziewczyny,  a może miejscowy masaż? Oczywiście dość asekuracyjnie bo sama się sporo naczytałam i tak na prawdę nie wiem czy przyniesie więcej korzyści czy wad 

Maria z tymi masażami to też różnie bywa niby nie zalecane w ciąży,ale czasem chyba nie ma wyjścia jak sobie pomóc