Bolace piersi, zapalenie piersi

Ja używam tabletki Milanella complex oraz wykonuje drenaż piersi, czyli masaż od brodawki w stronę pachy żeby oderkac kanaliki mleczne, potem odciagam laktatorem i na koniec okład chłodzący

@Wesola95 Suuuper :star_struck: to bardzo dobre wieści, że obyło się bez antybiotyku :heart_eyes:

@Efektdomi zostaw, zostaw, nie pozbywaj się! :smiley: Nigdy nie wiadomo kiedy coś może dopaść :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: ja pierwsze zapalenie dostałam jak mój synek miał 5,5 miesiąca :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: i nie wiadomo jaka była przyczyna :woman_shrugging:t2: ale mam nadzieję, że to było jednorazowe zdarzenie.

Na własnej skórze przekonałam się, że nie tylko na początku laktacji taka sytuacja może się przytrafić :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ahhh dobra, myslalam, że takie rzeczy tylko na początku tej drogi…. No to jednak zostawiam bo znajac moje szczescie to się tego pozbedne a na nastepny dzien dostane zapalenia :sweat_smile:

Też wychodziłam z takiego założenia, że to tylko na początku może się przytrafić i bardzo się zdziwiłam :face_with_peeking_eye::sweat_smile:
Także niczego nie wyrzucaj i nie kuś losu :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Pewnie @Magdallenka0897 , bede miala na uwadze :muscle:
To fakt nie zna sie dnia ani godziny jak zapalenie dopadnie , lepiej nie kusic losu i miec ba w razie w

3 polubienia