Bolące ząbkowanie

Rozanet u nas jest to samo;/

mazia na chwilę może pomaga..

Ach te dzieci, no cóż trzeba przetrwać ten okres 

rozannet no czasem nie ma wyjścia jak nic nie pomaga to tylko czas nas uratuje 

Madzia no moze byc od zabkow jesli dodatkowo nie bylo innych objawow 

U nas jeszcze nic nie widać nic się nie dzieje w sprawie ząbków czekamy wraz z maścią

Nati ja czekałam na pierwszego ząbka 9 miesięcy a potem to juz poleciało

No ja to tez tak wyczekuje i co chwila mowie ze zeby ida bo co chwila raczki z buzi ;) 

Ja byłam na szczepieniu to jak zobaczyła to powiedziała, że jeszcze chwila;D

u nas tez mówiła że jeszcze nie pora na zabki ale jak rozmawiałam z inna panią dr. przez telefon na teleporadzie to mówiła ze pewnie zeby idą;) 

iść może idą, ale zanim wyjdą to ojej.. u mnie już z 1.5 miesiąca idą, a wyjść nie mogą, wszystko poślinione, dziąsła opuchnięte. szkoda malucha

Agata u nas też już chyba ponad miesiąc wychodzą,a wiem,że u córki to nawet 2 miesiące szły. Wkurzający czas bo jedne dni są lepsze drugie gorsze. Mój syn mocno to przeżywa , córka lajtowo to przechodziła oprócz piątek

Anisss miał potem jeszcze taki duszący kaszel więc zakładam że jednak covid. 

A po pierwszych zębach długo czekałyście na kolejne? Czy to już potem lawinowo idzie?

U nas koło 3 miesiąca pediatra mówiła, że dziąsła spuchnięte ma a ząbki pierwsze wyszły w 5 miesiącu, teraz w weekend się pojawiły :) jeszcze wychodzą ale najważniejsze, że już się przebiły bo to chyba najbardziej bolesny etap 

Rozanet to bardzo szybko! moja ma 5.5 miesiąca i czekamy:D

Madzia ale juz lepiej?

Czyli 5 miesiexy to norma ;) mi mimo iz kowila jedna pani dr ze jeszcze nie czas na zabki druga za to ze moze to zabkowanie;) to ja stawiam ze zeby ida 

U was tez byl problem z butelka przy zabkowaniu ?

Moja właśnie jakoś lepiej zaczęła jeść ostatnio, zawsze płakała jak jej za mocno leciało z piersi i musiałam siedzieć odciągać a teraz przez cały tydzień ani razu nie odciągałam. Czasem się denerwuje i po marudzi że cieknie za mocno ale nie da mi teraz nawet ręcznie lekko odciągnąć bo się domaga, że zje sama :) Strasznie cieszy mnie ta zmiana bo już 5 miesięcy laktator cały czas w użyciu był 

MamaEm u Was też niedługo na pewno się pojawią :) 

U nas jeszcze nie widać a zaraz 7 miesiąc będzie boje się żeby wszystkie na raz nie wychodziły

Mojemu wyszły jakoś jak miał pół roku i w sumie prawie 3 miesiace oprócz dwóch dolnych nic. Córce właśnie lawinowo szło, jedne wyslzy,a kolejne zaraz były 

Aniss moja właśnie zostawia w butelce zawsze coś... i to pewnie dlatego:p