Bóle brzucha w ciąży

ja wczoraj poraz pierwszy spotkałam się z tym aby maleństwo tak wierciło się w brzuszku

delikatne bóle miewam ale lekarz mówi że wszystko ok

jesli bole nie sa mocne to znakiem tym ze wszystko sie rozciaga… ale jesli juz dochodzi do uciazliwych bóli -warto skonsultowac z lekarzem

Gdy bóle są duże lub często występują u ciężarnej kobiety powinna jak najszybciej skontaktować z lekarzem.

wszystkie niepokojące dolegliwości konsultuję z lekarzem

Mialam bole pachwin oj straszne bole, ale lekarz powiedzial ze wszystko jest w pozdku tylko maluch szybko rosnie i obniza sie na dol co powoduje wiekszy ucisk z tad ten bol.

zawsze trzeba cos takiego skonsultowac z lekarzem

ja na ostatniej wizycie także sygnalizowałam lekarzowi bóle w dolnej części brzuszka lecz po badaniu wyszło, że maleństwo przez swoją ruchliwość narusza wszystko i przez to czuję ból

Często gdy dziecko jest nisko ułożone w brzuszku ciężarnej , to kobieta bardziej odczuwa dolegliwości bólowe.

Ja każdy ból brzucha konsultowałam z lekarzem. Czasem jechałam na izbę przyjęć i to dosyć często. Ale wychodzę z założenia,że lepiej często niż o ten jeden raz za mało…

Bóle miałam pod koniec oczywiście konsultowane z lekarzem

mnie na poczatku i pod koniec

Trzeba pamiętać aby żadnego bólu nie lekceważyć i konsultować go z lekarzem.

ja czasem odczuwam w dolnych partiach brzucha lecz nic nie wspominał lekarz aby to było coś złego

Na ból brzucha biorę nospe tak jak polecił lekarz

U mnie była w użyciu no spa i magnez :slight_smile:

Miałam na początku. Później już nie

bóli brzucha nie miałam

My przy bólach brzucha również stosowaliśmy no spe.

ja mialam… ale bylam w szpitalu i zrobili mi badania…