Miałam bóle już od drugiego trymestru, dlatego musiałam brać nospę. Dotrwałam do 36 tygodnia. Córka pchała się niestetyna świat ![]()
przy drugiej ciąży miałam zaleconą nospę, ale jej nie brałam
andzia ginekolog zalecił Ci nospe ? Miałaś aż tak mocne bóle brzucha?
Wazne jest aby słuchać ginekologa.
Fakt rady ginekologa są bardzo ważne jego zalecenia po przecież to on jest fachowcem a nie my
W pierwszej ciąż by nie miałam żadnych bóli do konca w drugiej za to tak, praktycznie cały czas coś mnie bolało, co mnie niepokoiło i cały czas miałam wrażenie,że wcześniej urodzę, ciąże donosiłam, urodziłam w 38 tygodniu
u nas ból brzucha zwiastował pobyt w szpitalu z powodu zapalenia pęcherza
wszystko konsultowałam z ginekologiem
ja pare rarzy miałam bole brzuszka
mnie bole brzucha nie dokuczaja. gorzej jest z bolami w pachwinach i bolami plecow
ja miałam ból brzucha w 1 trym
Oj a mnie jak blizna po cc bolała czasami pod koniec ciazy
Ja pare ich miałam
brzuch mnie bolał w drugiej ciąży pod konie, tak w 9mscu odczuwałam dyskomfort
Mnie brzuch bolal tak do 5 miesiąca mój lekarz tłumaczył że to organizm nie może się przyzwyczaić do nowej sytuacji a bóle nie kiedy były bardzo silne
Z tym bywało różnie najgorsze były jak brzuch gwałtownie rósł wtedy i skóra swędziała a tak poza tym to jakichś specjalnych dyskomfortów z tego powodu nie miałam.
Ja jak troszkę pobiegałm,popracowałam to twardniał i delikatnie pobolewał na samym dole. Więc należało się położyć i odpocząć.
Chyba każda z nas najada się strachu w ciąży
ja też miewam bóle brzucha ale lekarz stwierdził że to normalne
przewaznie takie bóle sa normalne, ale ja zawsze wole skonsultowac z lekarzem zeby sie upewnic