ja tez niew bralam moze z raz mi sie zdarzylo jak nie dalam rady wytryzmac a tak nosilam tylko w torbie na wszelki wypadek
Brzuch mnie nie boli, czasami po prostu twardnieje i się napina i profilaktycznie biorę nospę
Ja nigdy w ciazy nie bralam nic na ból brzucha
ja brałam nospę, zalecaną przez lekarza, ale tę najsłabszą
Ja staram się nie brać leków jak mnie już bardzo boli to apap biorę
ja nawet przed ciaza unikalam lekow wiec co dopiero w ciazy
ja nie brałam żadnych leków w ciąży.
powiadomiła bym o nich lekarza by nie dopuścić do zagrożeń dla dziecka
Ja tez unikam leków w ciaży czy nie
Powiem szczerze, w ciąży chyba nałykałam się tyle leków co w całym swoim życiu. Ciągle coś mi jest. Na całe szczęście maleństwo przykładowo się rozwija.
a na co musiałas brac leki?
Ja niestety byłam zmuszona brać antybiotyki w ciąży na zapalenie krtani, w ciąży miałam 2 razy, a poza tym to przez pierwsze miesiące brałam na zmianę duphaston i luteinę ale to dlatego że miałam straszne bóle brzucha i krwawiłam przez parę dni
a czy któraś z Was brała może nospe w ciąży?
Ja mialam nospe zawsze przy sobie można brać w ciąży właśnie nospe
Ja nie mialam z tym problemu i nie musialam stosowac lekow rozkurczowych…
Ja niestety miałam zagrozenie porodu przedwczesnego w 23 tygodniu. Naszczescie szybko zjawiłam sie w szpitalu i nie doszło do najgorszego. JEstem w tej chwili w 37 tygodniu i cały czas jestem na lekach. wczesniej na nospie Forte, dupasthon, luteina, a w tej chwili biore Spasmoline. Od czasu do czasu dalej mam skurcze, twardnienia brzucha ale juz sie tak nie boje jak wczesniej bo Dzieciatko moze juz przyjsc na swiat.
gadfly gdy mnie przyjeli do szpitala to na patologii dziewczyna lezała i też miała taki problem w 23tc więc naprawdę Ci wspólczuję
U mnie nic się nie dzieje. Mam tylko delikatne bóle na samym dole brzucha, tak jak przy miesiączce.
Magdalena5600 ja tez Bylam zmuszona pod koniec ciazy brac antybiotyk ,poniewaz mialam zapalenie oskrzeli.A na poczatku ciazy nasilila mi sie astma i musialam brac leki zeby nie miec dusznosci.
summerwave - mam podobnie