Bon turystyczny - na co wykorzystac

Klaudia,o tak tam można zaszaleć , ale wszystko zależy od tego co kto lubi. Ja np wiem,że nie mam po co tam jechać bo większość tych "atrakcji" doprowadziło by mnie do zawału- to nie dla mnie ,dlatego np. Zator to dla mnie żadna atrakcja bo z większości tych cudów bym nie skorzystała. 

ewe123 

Moi rodzice jeżdżą do puchacz spa Niechorze tam można jest basen ale brodzika dla dzieci nie ma 

Klaudiamama oj energylandia super sprawa dla większych dzieci bo z takim maluszkiem to nie bardzo :) byłam polecam :D 

O, w Niechorzu bylam dawno temu, chętnie pojechalabym ponownie. Muszę sprawdzic w takim razie ten ośrodek ;)

Ewe jedzenie mają bardzo dobre i duży wybór cenowo pośrednio ☺ ja byłam w wielu obiektach nadmorskich ale szczerze nie wiem jak są realizowane tam bony  

Niechorze przyjazne miejsce dużo  fajnych atrakcji park miniatur latarni morskich motylarnia kolejka wąskotorowa.

Mazia polecam Majalad Kownaty ale ty masz chyba daleko bo to koło mnie bardziej

Nati, jedzenie to u nas ważna kwestia, bo jesteśmy dosc wybredni ;) wiec to na pewno na plus ;)

Dokładnie tak Energylandia to zdecydowanie dla większych dzieci dla maluchów duzo lepszy Rabkoland

Słyszałam dużo o tej Rabkolandi ale jakoś nie było kiedy się wybrać, wiec może w tym roku ;)

Rabkolandia to w Rabce w górach czy tylko taka nazwa ?

Polecicie jakieś miejsce na wakacje/wrzesień? mamy roczne dziecko i chcemy wykorzystać bon

Beta jest mnóstwo fajnych miejsc zależy gdzie mieszkasz i w którą stronę polski chcesz wyjechać ☺

Obojętnie tylko raczej takie miejsca ,, Tańsze" nie jestem jakaś zamożna aby, móc sobie pozwolić

My jeszcze nie byliśmy ale postawimy na góry zdecydowanie znalazłam nocleg pisałam z Panią wypytalam o wszystko łącznie z dostępem do podgrzewcza łózeczka turystycznego itp warto przede wszystkim zasiegnąć takich informacji

Fuckkotek racja dobrze dopytać o takie rzeczy to bardzo przydatne informacje bo po co brac ze soba jeśli maja i zapewniaja

Fuckkotek możesz podać co to za miejsce? i czy bon jest tam honorowany? 

to chyba zależy co bardziej luicie jaki rodzaj przyrody itp jest dużo możliwości

Beata musisz dzwonić i pytać tak naprawdę nie jest ciężko znaleźć mniejsze gdzie można wykkzrayatc bon. Miałam kiedy link z miejscami gdzie honorują bon,ale musiałabym poszukać gdzie on jest 

https://bonturystyczny.polska.travel/lista-podmiotow

Tu masz na stronie gov pełna listę gdzie wykorzystasz bon 

My pojedziemy pewnie gdzieś nad morze. Synek jeszcze za malutki na góry, może za rok, jak już będzie mógł siedzieć w jakimś nosidełku.

My chyba tez nad morze pojedziemy