Bon turystyczny - na co wykorzystac

My jak już to może na Mazury się zdecydujemy 

tez wypadało by wykorzystac ale nie wiem gdzie.

Mazia popatrze moze mnie cos natchnie

Ja to marzę by pojechać w góry, ale będzie ciężko z dwójką maluszków :D choć dobra mam godzinę trasy, wiec może chociaż tak na jeden dzień się uda pospacerować 

Ja byłam teraz nad morzem polecam ☺ wypoczełam ☺

Mazia my akurat byliśmy z 7 miesięczna córeczka w górach i było super. A jakby było z dwójką to nie wiem

No ja z trójka narazie sobie nie wyobrażam.  Może jak ten średni podrośnie troszkę;)) ale bardzo bym chciała jechać w góry 

U nas córka jeszcze nie była z nami nigdzie na wakacjach więc nie wiem jakby to było 

My też byliśmy w 4 teraz w piątkę to będzie hardcor :D

Oj tak, w domu zawsze jest wszystko pod ręką to łatwiej wszystko ogarnąć 

Tak właśnie;))

Ja w tym roku odpuszczam wakacje. Pojedziemy dzies blisko tylko. Za to za rok jak juz corka bedzie wieksza zaplanujemy jakies wakacje powazne moze 

No my też na takie dłuższe wakacje w tym roku się nie wybierzemy dlatego chociaż długi weekend zachaczylismy 

My pewnie tez tylko gdzieś pojedziemy niedaleko aby wykorzystać bon i tyle, bo i tak z takim małym dzieckiem nic nie użyjemy 

My w tym roku tez chyba na dłuższe wakacje nie pojedziemy ale maz ostatnio coś mówił o domku letniskowym na weekend ze znajomymi którzy tez maja male dzieci, no zobaczymy :)

My chyba na 4 dni na mazury jedziemy ;)

Beata dokładnie z takim maluszkiem.to ciężko 

A jaki mniej więcej są ceny ? na ile ten bon starczy?

MiśkaPyśka 

Bon 500 zł na dziecko 

My dopiero chyba na następny rok chyba że do października dostaniemy i będzie jeszcze ciepło na jakiś wyjazd

Nati do marca bodajże końca trzeba wykorzystać bon inaczej przepada