Taak, właśnie na początku posta pisałam o musteli, kremie na zimę w sztyfcie, o ten :
Jest cudeńkiem! Jak większość produktów tej marki
Taak, właśnie na początku posta pisałam o musteli, kremie na zimę w sztyfcie, o ten :
Ja właśnie polecam czapeczki na wiązanie - bez wiązania nam zwykle spadały i zimą niestety się nie sprawdziły
A jak się nim smaruje to idzie gładko czy tak tempo na skórze ?
Jakiej firmy masz tę bieliznę? ![]()
Ja go mam i dobrze się smaruje, gładziutko idzie. Z tym że ja smarowałam w domu. Nie wiem jak się zachowa jak będzie np w torbie na spacerze przy niskich temperaturach na zewnątrz
@Mamma_NK to że to sztyft to duży plus bo raz dwa i buzia wysmarowana, tak jak @Mamusia22 napisala - gładko idzie ![]()
Ja też mimo, że mam wełniany płaszcz to pod niego muszę się naprawdę ciepło ubrać, bo inaczej marznę
więc maluszek w wełnie się nie zapoci, ale to też nie jest tak, że jak ma na sobie wełnę to mu od razu jakoś mega ciepło jest.
Polecam tez bielizne ta termiczna z decathlonu weedze. Najmniejsze rozmiary chyba sa od 73cm.
Kupuje co roku corce i jest meeega cieplutka.
Ze spiworkow mialam z Makaszki od srodka byl welur i dookola glowki takie ‘ala futerko’ ktore tez chronilo glowe przed wiatrem i mrozem.
Z polecajek poza tym o czym pisaly dziewczyny zaopatrz sie w odblaski
zawsze to bezpieczniej ![]()
![]()
![]()
Do mojego wózka, a konkretnie do gondoli była dołączona taka mata termo na spód, może poszukaj takiej dedykowanej do Twojego wózka albo zawsze można kupić większą i delikatnie dopasować. Taka mała rzecz, a naprawdę robi różnicę cieplną. U nas sprawdziła się idealnie ![]()
A to nie wiem od czego to tak naprawdę zależy. Na swoim profilu masz tam podsumowanie i na samym dole są odznaki jakie uzyskujesz. Od ilości odznak chyba ale nie jestem na 100 %pewna zależy jaki masz poziom zaufania. Możesz sobie to wszystko sprawdzić.
Śpiworek do spacerowki zimowy (wybor jest duży ale warto patrzeć na sklad) + ochraniacz na nóżki (wiele wózków ma w zestawie) + krem ochronny do twarzy dziecka (tu mogę polecić śmiało sztyft z musteli - szybko sie naklada i dziecko sìe nie denerwuje) + czapka np merino + muffki dla Mamy ![]()
Czy to napewno miała być odp do mnie i w tym wątku?
chyba wkradł się mały błąd ![]()
Tez tak robię , nie lubię płacić za wysyłkę .
Też mam ten sztyft szkoda że tak malutki ale wydaje mi się że jest wydajny
Ja w zeszłym roku miałam Linomag Cold Cream. Nie pamiętam, żeby robił biała twarz. Na pewno miał taka lekka konsystencję
Ja nigdy nie chciałam, a potem mąż kupił mi takie śliczne! Super jest to, że nie są mocowane jakoś na rzepy, tylko mają w sobie magnes, w ogóle były sprzedawane jako rękawiczki, bo można je w każdej chwili właśnie podczas spaceru odpiąć, nie wyciągając rąk ![]()
Wkoncu ktos to napisal ja wiem dokladnie o kogo ci chodzi i widze wlasnie ze jest uzywany notorycznie chat ale nie chcialam sie wylaniac bo nie lubie jak sie wszycy na mnie wtedy naskakuja troche nie fer
Nic ci sie nie uroilo mozna to latwo sprawdzic i te odpowiedzi czesto wyskakuja
Oooo faktycznie nie wiem jak to się stało
sorkiiii ![]()
aaaa już wiem chciałam odpisać @Mamaem na jej pytanie. Pewnie jakoś się źle kliklo ![]()
Robię to samo i później się zastanawiam po co mi to ![]()
![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.