Brrrr. Idzie zima! ❄️

Taak, właśnie na początku posta pisałam o musteli, kremie na zimę w sztyfcie, o ten :

Jest cudeńkiem! Jak większość produktów tej marki :heart_eyes:

3 polubienia

Ja właśnie polecam czapeczki na wiązanie - bez wiązania nam zwykle spadały i zimą niestety się nie sprawdziły

A jak się nim smaruje to idzie gładko czy tak tempo na skórze ?

Jakiej firmy masz tę bieliznę? :grinning:

Ja go mam i dobrze się smaruje, gładziutko idzie. Z tym że ja smarowałam w domu. Nie wiem jak się zachowa jak będzie np w torbie na spacerze przy niskich temperaturach na zewnątrz

@Mamma_NK to że to sztyft to duży plus bo raz dwa i buzia wysmarowana, tak jak @Mamusia22 napisala - gładko idzie :grinning:

Ja też mimo, że mam wełniany płaszcz to pod niego muszę się naprawdę ciepło ubrać, bo inaczej marznę :sweat_smile: więc maluszek w wełnie się nie zapoci, ale to też nie jest tak, że jak ma na sobie wełnę to mu od razu jakoś mega ciepło jest.

1 polubienie

Polecam tez bielizne ta termiczna z decathlonu weedze. Najmniejsze rozmiary chyba sa od 73cm.
Kupuje co roku corce i jest meeega cieplutka.
Ze spiworkow mialam z Makaszki od srodka byl welur i dookola glowki takie ‘ala futerko’ ktore tez chronilo glowe przed wiatrem i mrozem.
Z polecajek poza tym o czym pisaly dziewczyny zaopatrz sie w odblaski :slight_smile: zawsze to bezpieczniej :heart::heart::heart:

Do mojego wózka, a konkretnie do gondoli była dołączona taka mata termo na spód, może poszukaj takiej dedykowanej do Twojego wózka albo zawsze można kupić większą i delikatnie dopasować. Taka mała rzecz, a naprawdę robi różnicę cieplną. U nas sprawdziła się idealnie :smiling_face:

A to nie wiem od czego to tak naprawdę zależy. Na swoim profilu masz tam podsumowanie i na samym dole są odznaki jakie uzyskujesz. Od ilości odznak chyba ale nie jestem na 100 %pewna zależy jaki masz poziom zaufania. Możesz sobie to wszystko sprawdzić.

Śpiworek do spacerowki zimowy (wybor jest duży ale warto patrzeć na sklad) + ochraniacz na nóżki (wiele wózków ma w zestawie) + krem ochronny do twarzy dziecka (tu mogę polecić śmiało sztyft z musteli - szybko sie naklada i dziecko sìe nie denerwuje) + czapka np merino + muffki dla Mamy :slight_smile:

Czy to napewno miała być odp do mnie i w tym wątku? :grinning: chyba wkradł się mały błąd :see_no_evil:

Tez tak robię , nie lubię płacić za wysyłkę .

Też mam ten sztyft szkoda że tak malutki ale wydaje mi się że jest wydajny

Ja w zeszłym roku miałam Linomag Cold Cream. Nie pamiętam, żeby robił biała twarz. Na pewno miał taka lekka konsystencję

Ja nigdy nie chciałam, a potem mąż kupił mi takie śliczne! Super jest to, że nie są mocowane jakoś na rzepy, tylko mają w sobie magnes, w ogóle były sprzedawane jako rękawiczki, bo można je w każdej chwili właśnie podczas spaceru odpiąć, nie wyciągając rąk :sweat_smile:

Wkoncu ktos to napisal ja wiem dokladnie o kogo ci chodzi i widze wlasnie ze jest uzywany notorycznie chat ale nie chcialam sie wylaniac bo nie lubie jak sie wszycy na mnie wtedy naskakuja troche nie fer

2 polubienia

Nic ci sie nie uroilo mozna to latwo sprawdzic i te odpowiedzi czesto wyskakuja

1 polubienie

Oooo faktycznie nie wiem jak to się stało :grin: sorkiiii :crazy_face::smiling_face_with_three_hearts: aaaa już wiem chciałam odpisać @Mamaem na jej pytanie. Pewnie jakoś się źle kliklo :grin:

Robię to samo i później się zastanawiam po co mi to :sweat_smile::sweat_smile: