Brrrr. Idzie zima! ❄️

Serioo? Kurcze nie korzystam z chata w ogóle i nie mam pojęcia jakie odpowiedzi on pisze. Czyli znów ktoś nie pisze niczego od siebie. Wiecie że jak jest taka odpowiedź to możecie ja oflagować i tam napisać inny powód że prawdopodobnie odpowiedź z chata gpt i redakcja się w tedy temu przygląda. A nie widać która to oflagowala to więc jak widzicie takie coś to reagujcie no bo to nie fer jest

1 polubienie

Dokładnie, można oflagować i zgłosić do administracji :grinning:ja często poznaje na instagramie pod postami konkursowymi, ale w sumie nic z tym nie robię bo tych zgłoszeń jest masa i jakbym miała pod każdym komentarzem pisać to bym zwariowała :laughing: ale na pewno jednym takim wyznaczeniem jest to że chat nie daje zwykłych myślników tylko takie dłuższe półpauzy tak zwane i często po emotkach wstawia kropki :grinning::laughing:

1 polubienie

Jest kilka takich osób

Jest bardzo duzo takich widomosci i to od jednej osoby , wkurzylam sie mega bo wiem ze ta osoba dostanie nagrode na pewno bo komentarze sa wartosciowe ale jak bym chciala spytac czata to bym pytala czata a nie na grupie dla mam

2 polubienia

Ooooo dobrze wiedzieć. Dobra pod jakimś konkursem gdzie zgłoszeń jest setki to faktycznie nikt nie będzie pisał. No ale tutaj ma być to co my robimy i uważamy i to co wiemy a nie chat gpt no błagam was to nie fer. Wiadomo że jak ktoś o coś pyta i ktoś napisze np ,chat odpowiedział tak i tak, to ok wiadomo ale jak ktoś używa jego odpowiedzi jako swoich to już nie fer

3 polubienia

No to zgłaszaj takie odpowiedzi od tego są te flagi po to redakcja je stworzyła żeby je używać. Kurcze zacznę się przyglądać kto to takie rzeczy robi.
@Muszka serio? Kurcze nie wiem jakich odpowiedzi udziela chat więc nie wiem na co zwracać uwagę więc dziewczyny zglaszajcie to do redakcji

3 polubienia

Noo to jest to flustrujace. Zgłaszaj to i tyle i skup się na własnym udziale w forum żebyś i Ty wygrała :grinning: przecież do końca miesiąca jeszcze trochę czasu zostało i nic nie jest przesądzone :grinning:

1 polubienie

Ok ’ tez myslalam ze to urujenie jak @MamiNadi92 ale ona przyuwazyla ta sama osobe co ja i juz jestem w 100% pewna pisac tu na forum juz nie bede kto to wojny nie chce wywolywac ale @MamiNadi92 prosze ty wiesz kto to zglaszaj @Redakcja_Canpol sama oceni , my mozemy zasugerowac ze cos jest nie tak ,

Ja ulegam propagandzie zaffiro i kupiłam ten wełniany śpiworek :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: ja mam nadzieję że jej ciepło w tym w spacerówce bo dopiero 2 dzień testujemy

Właśnie z ciekawości wpisałam i zobaczyłam , że czat dokładnie to samo napisał :hear_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Ja to raczej malo czasu mam w tym miesiacu bo strasznie nabijanie komentarzy zeby tylko wygrac ale postaram sie mimo wszystko tez co wiem napisac od siebie :smiling_face::grin:

No widzisz tez juz wiesz o jakie osoby chodzi :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Że co? :grinning: taką odpowiedź Ci napisał czat jak ja ? :sweat_smile: o to ; “noo to jest to flustrujace. Zgłaszaj to i tyle i skup się na własnym udziale w forum żebyś i Ty wygrała :grinning: przecież do końca miesiąca jeszcze trochę czasu zostało i nic nie jest przesądzone”?

Dziewczyny bez przesady :grinning: to nie jest zdanie którego nie jestem w stanie sama napisać, no bez jaj :roll_eyes:

Ejj ale czy ktos teraz napisal ze o ten komentarz chodzi ? Bynajmniej ja tego nie widze , raczej nikomu nie chodzilo o ten komentarz nic w nim nadzwyczajnego, normalna tu jest odpowiedz

Dziewczyny zgłaszacie takie osoby i tyle. Mnie akurat jest mało w tym miesiącu z uwagi na sen córki i pracę dodatkową, ale staram się go jakiś czas wpaść i poczytać, przyznam że teraz jest straszne oblężenie forum i tych postów i komentarzy mnóstwo w tym takich powielających się i ciężko to wszystko śledzić i czytać. Ale jak wy jesteście na bieżąco i widzicie jakaś nieuczciwą osobę to piszcie do redakcji.

1 polubienie

Komenatrz ten został napisany w odpowiedzi na mój komenatrz ale Ok, ok! To tak jak wyżej zgłaszajcie takie sprawy i administracjia niech weryfikuje, innej rady na to nie mam :wink:

1 polubienie

Oczywiście sugerujcie od razu jak zgłosicie obie to może dadzą jakieś upomnienie

2 polubienia

Ja już widziałam dużo takich twoich wiadomości , ale siedziałam cicho… dobrze że ktoś się odezwał i to tez widzi… bo też jest wielki dość z czatu

Dziewczyny nikogo tutaj nie bronię ani nie podważam waszych opinii ale wg mnie @Wesola95 pisze po prostu ładnie składniowo zdania, używa interpunkcji i zachowuje szyk wypowiedzi. Latwo to pomylić z chatem gpt gdy niektórzy nieraz piszą bez ładu i składu, wszystko ciągiem bez kropek i przecinków. Administracja i tak wszystko zweryfikuje :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Też nie chodzi teraz o to, żeby się przerzucać jaka odpowiedź jest z Chat, a jaka nie.
Swoją drogą zastanawia mnie po co ktoś chatu używa akurat na takim forum. Są tu same mamy, raczej nie spotkałam się z krytyką tutaj, tym bardziej z krytyką słownictwa, ortografii, czy interpunkcji