Serioo? Kurcze nie korzystam z chata w ogóle i nie mam pojęcia jakie odpowiedzi on pisze. Czyli znów ktoś nie pisze niczego od siebie. Wiecie że jak jest taka odpowiedź to możecie ja oflagować i tam napisać inny powód że prawdopodobnie odpowiedź z chata gpt i redakcja się w tedy temu przygląda. A nie widać która to oflagowala to więc jak widzicie takie coś to reagujcie no bo to nie fer jest
Dokładnie, można oflagować i zgłosić do administracji
ja często poznaje na instagramie pod postami konkursowymi, ale w sumie nic z tym nie robię bo tych zgłoszeń jest masa i jakbym miała pod każdym komentarzem pisać to bym zwariowała
ale na pewno jednym takim wyznaczeniem jest to że chat nie daje zwykłych myślników tylko takie dłuższe półpauzy tak zwane i często po emotkach wstawia kropki ![]()
![]()
Jest kilka takich osób
Jest bardzo duzo takich widomosci i to od jednej osoby , wkurzylam sie mega bo wiem ze ta osoba dostanie nagrode na pewno bo komentarze sa wartosciowe ale jak bym chciala spytac czata to bym pytala czata a nie na grupie dla mam
Ooooo dobrze wiedzieć. Dobra pod jakimś konkursem gdzie zgłoszeń jest setki to faktycznie nikt nie będzie pisał. No ale tutaj ma być to co my robimy i uważamy i to co wiemy a nie chat gpt no błagam was to nie fer. Wiadomo że jak ktoś o coś pyta i ktoś napisze np ,chat odpowiedział tak i tak, to ok wiadomo ale jak ktoś używa jego odpowiedzi jako swoich to już nie fer
No to zgłaszaj takie odpowiedzi od tego są te flagi po to redakcja je stworzyła żeby je używać. Kurcze zacznę się przyglądać kto to takie rzeczy robi.
@Muszka serio? Kurcze nie wiem jakich odpowiedzi udziela chat więc nie wiem na co zwracać uwagę więc dziewczyny zglaszajcie to do redakcji
Noo to jest to flustrujace. Zgłaszaj to i tyle i skup się na własnym udziale w forum żebyś i Ty wygrała
przecież do końca miesiąca jeszcze trochę czasu zostało i nic nie jest przesądzone ![]()
Ok ’ tez myslalam ze to urujenie jak @MamiNadi92 ale ona przyuwazyla ta sama osobe co ja i juz jestem w 100% pewna pisac tu na forum juz nie bede kto to wojny nie chce wywolywac ale @MamiNadi92 prosze ty wiesz kto to zglaszaj @Redakcja_Canpol sama oceni , my mozemy zasugerowac ze cos jest nie tak ,
Ja ulegam propagandzie zaffiro i kupiłam ten wełniany śpiworek ![]()
![]()
ja mam nadzieję że jej ciepło w tym w spacerówce bo dopiero 2 dzień testujemy
Właśnie z ciekawości wpisałam i zobaczyłam , że czat dokładnie to samo napisał ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja to raczej malo czasu mam w tym miesiacu bo strasznie nabijanie komentarzy zeby tylko wygrac ale postaram sie mimo wszystko tez co wiem napisac od siebie ![]()
![]()
No widzisz tez juz wiesz o jakie osoby chodzi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Że co?
taką odpowiedź Ci napisał czat jak ja ?
o to ; “noo to jest to flustrujace. Zgłaszaj to i tyle i skup się na własnym udziale w forum żebyś i Ty wygrała
przecież do końca miesiąca jeszcze trochę czasu zostało i nic nie jest przesądzone”?
Dziewczyny bez przesady
to nie jest zdanie którego nie jestem w stanie sama napisać, no bez jaj ![]()
Ejj ale czy ktos teraz napisal ze o ten komentarz chodzi ? Bynajmniej ja tego nie widze , raczej nikomu nie chodzilo o ten komentarz nic w nim nadzwyczajnego, normalna tu jest odpowiedz
Dziewczyny zgłaszacie takie osoby i tyle. Mnie akurat jest mało w tym miesiącu z uwagi na sen córki i pracę dodatkową, ale staram się go jakiś czas wpaść i poczytać, przyznam że teraz jest straszne oblężenie forum i tych postów i komentarzy mnóstwo w tym takich powielających się i ciężko to wszystko śledzić i czytać. Ale jak wy jesteście na bieżąco i widzicie jakaś nieuczciwą osobę to piszcie do redakcji.
Komenatrz ten został napisany w odpowiedzi na mój komenatrz ale Ok, ok! To tak jak wyżej zgłaszajcie takie sprawy i administracjia niech weryfikuje, innej rady na to nie mam ![]()
Oczywiście sugerujcie od razu jak zgłosicie obie to może dadzą jakieś upomnienie
Ja już widziałam dużo takich twoich wiadomości , ale siedziałam cicho… dobrze że ktoś się odezwał i to tez widzi… bo też jest wielki dość z czatu
Dziewczyny nikogo tutaj nie bronię ani nie podważam waszych opinii ale wg mnie @Wesola95 pisze po prostu ładnie składniowo zdania, używa interpunkcji i zachowuje szyk wypowiedzi. Latwo to pomylić z chatem gpt gdy niektórzy nieraz piszą bez ładu i składu, wszystko ciągiem bez kropek i przecinków. Administracja i tak wszystko zweryfikuje ![]()
Też nie chodzi teraz o to, żeby się przerzucać jaka odpowiedź jest z Chat, a jaka nie.
Swoją drogą zastanawia mnie po co ktoś chatu używa akurat na takim forum. Są tu same mamy, raczej nie spotkałam się z krytyką tutaj, tym bardziej z krytyką słownictwa, ortografii, czy interpunkcji