pewnie zrobisz jeszcze ze dwa razy lub raz i będzie po problemie ![]()
podziwiam jak ludzie sobie kiedyś radzili ![]()
tez tak myślę ze jednak płyn do mycia naczyń to podstawa.
Dla mnie w ogóle płyn to podstawa do sprzątania czegokolwiek. Czy to wycieram szafki, nigdy sama woda, no chyba, że to jakieś wiszące półki, na których nikt nic nie rozkeje i nie naciapie, ale i tak siadają tam muchy i no nie, nie umiałabym bez płynu, czy nasączonych chusteczek
raz w tygodniu, bo kurze przecieram częściej ale używam też swiffera
W każdym razie ja tam bardzo lubię się z chemią do sprzątania
uwielbiam testować jakieś nowe produkty i chyba zakupy chemii przyprawiają mi więcej radości niż zakupy ubrań ![]()
![]()
polecam ocet lawendowy z action
cudo !
dodaje w szczegolnosci do ciemnych ubran - zapach zniknal ![]()
Sproboj nalać octu do podajnika i nasypaćc sody i wlaczyc program z najwyzsza temperaturą, u mnie jest np higieniczna para na 90°C , po takim praniu “na pusto” powinno byc lepiej
Mam podobnie. Bardziej cieszę się z pomarańczowego płynu do szyb niż z nowej bluzki ![]()
![]()
![]()
![]()
Nie chce nic mówić ale to chyba starość nazywają heheheh ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha może i faktycznie to już starość ![]()
no myć naczyń sama woda tez sobie nie wyobrażam , czy to nawet wrzątkiem , płyn musi być
heheheheh tez tak się czuje ;p to już na pewno starość ;p
No dokładnie. Ja musze do wszystkiego dać płyn. Do podłóg, naczyn, prania, no wszędzie
U mnie najwyższa temp to 60 stopni , pewnie już stara ta moja pralka ![]()
U mnie też maksymalnie 60 stopni, chyba standard w starszych modelach
![]()
Szkoda ale ja też mam tylko do 60 . Pewnie niektóre rzeczy dobrze przeprać w takiej tem w 90 stopni białe ręczniki i pościel dobrze by się prało
Ja mam na szczęście program na 90 stopni.
No bardzo możliwe ![]()
po 30 to już starość hahahah. Ja uwielbiam też płyny w fajnych butelkach hahahha a jak mi w sklepie gratis dadzą to cieszę się jak dziecko
Jeju ja nic nie prałam w takiej temp, bo zawsze się boję, że mi się to zniszczy ![]()
![]()
U mnie też jest ten program, więc będę pamiętać jak nie zacznie brzydko pachnieć z pralki.
Haha, ja też tak mam!
![]()