To racja, ale ręcznikom raczej nie powinno się nic stać
No może i tak, ale mimo wszystko boję się próbować
ręczniki i tak po praniu prasuję, więc chyba to wystarczy
Noo to prasowanie wystarczy
Ja w tej temp wyprałabym mojemu facetowi rzeczy z garażu
![]()
Oj to dopiero zmora
wszędzie smar. Mój na szczęście ma rzeczy z pracy które mu tam piorą i ni le wiem czym i w czym to piorą ale rzeczy naprawdę są czyste. Wszystkie oleje i smary schodzą
co pierzesz przeważnie w tylu stopniach ?
Nic zazwyczaj tylko puszczam samą pralkę na czyszczenie ![]()
![]()
jakoś nawet ręczników się boję włączyć żeby się nie skurczyły. Jak już to włączam na 70 stopni max
To pewnie też powoduje ten zapach w pralce
Noo całkiem możliwe, że tak
U mnie już tylko ocet pomaga
kupuję też w action taki zapachowy i jest super. Samo czyszczenie pralki nie dawało rasy ![]()
Też go mam ocet o zapachu lawendy ![]()
![]()
![]()
Nie słyszałam o takim occie
musi pachnieć o wiele lepiej niż ten klasyczny ![]()
Laski , dałam kostkę od zmywarki do bębna , noo powiem ,efekt mnie zadziwił ![]()
![]()
uszczelki bez brudu po praniach, szybka od środka jak nowa błyszcząca , no w szoku jestem ![]()
![]()
juz x2 tak robiłam czyszczenie bębna, dziękuję Wam , bo dzięki Wam się przełamałam na takie czyszczenie pralki ![]()
![]()
Nic tak nie cieszy, jak czysta pralka ![]()
![]()
Ja też chyba muszę powtórzyć taki zabieg
żeby pralka się odświeżyła ![]()
Jest eukaliptusowy i lawendowy
polecam bo naprawdę świetnie dają radę
Mój mąż kupił ostatnio te perfumy do pralki. Myślałam , że cocolino a to te biedronkowe Eden. I są naprawdę super, moje pranie pachnie , że z góry czuć na dole. Coś wow , polecam wam
@Magdallenka0897 takie pranie ubrań właśnie z garażu - mechanika powoduje taki nieprzyjemny zapach z pralki już podczas prania. Mój tata był całe życie mechanikiem i jak mama prała te rzeczy to normalnie taki odur był że nie szło w łazience być.
Widziałam te zapachowe octy w action, ogólnie sporo takich rzeczy tam jest innych ciekawych.
@MojeM1 ja osobiście nie lubię tych płynów zapachowych do prania, dla mnie to ubrania śmierdzą jak się wyciągnie z pralki i robi mi się nie dobrze od tego zapachu.
No właśnie, ostatnio jak prałam czarne rzeczy to znowu czułam taki dziwny zapach
Mój też jest mechanikiem, więc chyba już wiem, czemu nie mogę się tego do końca pozbyć …
Jak będę w Action, to zobaczę za tym octem, może pomoże.
Ja myję bęben, uszczelki pasta do zębów i wrzucam pół cytryny, piorę na pusto i pomaga na jakiś czas ![]()
Super sposób, też muszę kiedyś spróbować
bo nie wiem czemu, ale za każdym razem jak piorę czarne to jest gorszy zapach