Nawet nie tylko chyba o rzeczy dla dzieci chodzi. Ogólnie dobrze rozpromowane rzeczy działają na ludzi.
To też fakt. Nie bez powodu influencerow tak bardzo w tych czasach się pojawiło
Hizero mam i akurat mi się sprawdza. Nie latam z wiadrem z mopem a podłogę mam ogarnięta sama wodą bez chemii. Przy dzieci i zwierzętach gdzie lubią z podłogi coś zjeść czy lizać to jednak ma znaczenie że tej chemia się nie używa.
Mi się bardzo podoba ten Bujak ale no cena trochę przy drogą
Od którego miesiaca życia nosiłaś dziecko w huście ?
Zaczęłam motać po trzecim tygodniu, mialam chustę elastyczna długą, pierwszy raz byl baaardzo trudny, mąż pomagał gdy ja trzymałam córeczkę
A używacie może nosidełek?
Nosidełek używam jak gdzieś jedziemy zazwyczaj.
My mamy nosidełko, ale z pierwszym synem użyliśmy ze 3 razy. Przy drugim zamierzam więcej korzystać. Też chciałam sobie kupić chustę elastyczną, bo przy pierwszym dziecku się bałam używać xd
Ja uzywalam przy corce nosidla (zostawilam je dla kolejnego)
Mam lennyLamb i jest od 4mc bylo idealne na spacery z psem (zeby nie znosic wozka-mieszkalismy na 3p.bez windy), na plaze czy szybkie zakupy w sklepie. Nosilismy mloda do ok.1.5roku pozniej wybrala bieganie ![]()
polecacie nosidełka, przez jak dług czas można je używać?
Ja mam Kavka Handy, dobieraliśmy nawet z doradcą, bo czytałam w necie że tak trzeba. A wyszło ciekawie, bo Pani powiedziała że mam wziąć to które mi wygodnie, i wgl nie patrzyła na to jak dziecko się układa.
Ciągiem to 2 h
zastanawiam się nad tym babybjorna.
Ja właśnie chciałam sobie kupić chustę , bo przy dwojga małych dzieciakach to dwie wolne ręce i było by mi wygodnie nosić synka i nawet wyjść z nim na spacer . Tylko myślę czy będę umiała go zamotać ![]()
Będziesz umiała!
Z mężem patrzyliśmy tutoriale na yt. Na kangurka mi sie najlepiej motało, a później juz elastyczna była trudna do motania, córeczka zaczynala sie przekręcać i samoistnie chciała wychodzić. Zapisałam się do doradcy chustonoszenia, pojechaliśmy tam, przedstawiła różne warianty chust, a ze moja byla juz stabilna, to wybralam kółkową.
Ja właśnie chciałam kupić sobie tą elastyczną
a którą najlepiej polecasz? Elastyczną czy tą sztywniejszą?
Doradzca mowil, ze elastyczna świetnie sprawdza sie do 3miesiaca. I to szczera prawda. Jak moja osiągnęła cztery miesiące, zaczynala die odginac i trudniej było juz ją zamotać. Mialam pół na pół bambus i bawełnaz Little Frog
To prawda chusta elastyczna fajna do 3 miesiąca i trzeba mieć na uwadze by dobrze dobrać sobie rozmiar chusty. Znajomi używali chętnie bo ich dziewczyny bardzo nie lubimy w wózku jeździć. Moja miała ok 3 i dostaliśmy od znajomej chustę pol bawełna i len chyba ale okazało się że po pierwsze na nas za mała po drugie nasza córka jest już za duża. Ale wiązanie samo w sobie jakoś trudne nie było ![]()
Powiem ci, że to tylko tak strasznie wygląda
ja córkę też wkładałam do chusty elastycznej, u nas to też pięknie zadziałało na dysplazję bioderek. Córka musiała być szerokopieluchowana, w chuście nóżki i tak były szeroko, więc dodatkowo na ten czas nie musieliśmy jej ubierać ten pieluszki.
Ja właśnie chciałam kupić ze względu że przy dwóch maluchach ciężko czasem coś zrobić a tak i wygoda na spacerach i maluszek przy mamie ![]()
a ja uwielbiam przytulać maluszki takie ![]()
![]()