Ja już przestałam ufać tiktokowym i instagramowyn polecajkom. Dla mnie polecają bo mają z tego profity niestety tak ten świat jest zbudowany.
No oczywiście. Ale wiesz jak tu był ten sklep podany i ta babeczka z IG dala znizke to postanowilam to tu wrzucic bo moze któraś mama bedzie kupowała buty dla malca a przy okazji moze skorzysta ze zniżki
A no pewnie że tak. Może któraś mama akurat kupuje w tym sklepie to przy okazji będzie mieć zniżkę. Ale są jeszcze osoby które ufają tym influencerom. I to co oni polecają to kupują a nie do końca to co oni powiedzą jest prawda.
Ja nieraz lubie ubrac jeden kolor ale nie tak czesto widze ze syn tez sie cieszy jak ubierze cos kolorowego to dziecko tez ma sie dobrze czuc
Teraz taka moda nastała, że odzież dla dzieci produkuje się jako mini wersję dorosłych ciuchów czy butów. Ostatnio na Instagramie jakaś fizjo mówiła, że mini kopie butów typu adidas, Reebok nie nadają się na dziecięca stopę, oczywiście te firmy mają modele, które z powodzeniem dziecko może nosić, chodzi typowo o te “dorosłe wersje” np. z podwyższoną pieta, grubą podeszwą itp.
Tu masz rację, pozwalamy córce wieczorem wybierać sobie ubrania na następny dzień, im bardziej kolorowo, tiulowo, wzorzyście tym lepiej w dziecięcych oczkach
Jak jest bardzo, bardzo kiczowato, albo nieadekwatnie do pogody to na sam koniec wkraczam i tłumacze co można zmienić i dochodzimy do kompromisu
Bardzo lubię taki klimat ![]()
Ona się nazywa Marta Kukiełka? Bo dużo tych zwyczajnych kobiet
I przede wszystkim dzieci też wola takie ubrania. Mój syn uwielbia jak ma ciucha z samochodem albo zwierzęciem jakims
Oo tak , tak, dokładnie
Bardzo przyjemna kobieta. Lubie też ją oglądać, bo pokazuje życie jakie jest. Fajnie, że ruszyła ze swoim biznesem, i zaczęła właśnie inwestować w siebie
Jasne mój też kocha koszulki z motocyklami
Rzeczywiście ceny są wysokie ale niestety te buty tak kosztują - byłam w innych sklepach “specjalistycznych” i nigdzie nie otrzymałam takiego wsparcia przy wyborze butów.
Ze względów zdrowotnych córka musiała mieć buty z firm, które proponuje ten sklep - obecnie widzę róznicę w sposobie chodzenia w butach z sieciówki a butach bare foot.
Wiadomo, te firmy butów czasami są sprzedawane taniej w internecie, jak wszystko inne ![]()
Skoro corka musi miec takie buty to warto zapłacic i napewno pomoga
my osobiscie nie znamy tych bucikow ale tak jal piszesz doradzania w sklepie tez jest wazne ![]()
Tak dokladnie ![]()
![]()
![]()
![]()