Moja koleżanke z córką ostatnio zaczepił starszy Pan i tam zagaduje że jaki śliczny chłopiec, a ona miała różowe ubrania i spinki we włosach, tak że wiesz xd nie ma reguly, nawet różowe ciuchy nie gwarantują, że ktoś nie pomyli płci dziecka. Mój syn za to wszystko ma chłopięce, jakoś takie wpada w ręce, i też często słyszę że to dziewczynka ![]()
No gryzaki to serio za grosze można kupic. Kiedyś widziałam że na grupie lokalnej ktoś wystawił komplet używanych za 50 zł, to komenatrze pod postem nie były przychylne
Ej no ja mam to notorycznie! Piękna córeczka, bardzo dziewczęca uroda, przeważnie w różu lub w beżu, zawsze jakaś koronka, kokardki czy kwiatuszki i często słyszę
“jaki ładny”
“chłopczyk, prawda?”
“o jaki zainteresowany synek”… Zawsze odpowiadam, że chłopca bym tak nie ubrała, ale dziękuję za komplement
U nas na wsi taki powiedzmy znajomy ma dziecko. Wiedziałam że ma ale jakoś nie wiedziałam co. Szedł ostatnio z dzieckiem opaska na uszach, bluza, spodenki wszystko beżowe do tego burza loków na głowie. Akurat przechodziłam przez drogę mówię cześć ale masz cudną tą córunie a ten do mnie że to chłopczyk jest ![]()
![]()
![]()
nie wiedziałam jak wybrnąć więc mówię serio taki śliczny że myślałam że to dziewczynka haha aż mi się głupio zrobiło ale naprawdę myślałam że to dziewczynka ![]()
Ja czapeczek też nie chciałam od kogoś. Miałam po 1/2 sztuki na sezon, majątku nie kosztowały, a chociaż wiedziałam, że są czyste
Haha śmieszna sytuacja. To przez te neutralne kolory ubrań xd kto to kiedyś widział żeby na beżowo ubierać dziecko ![]()
Wiecie teraz świat jest multi kulti nie wiadomo jak określać kogoś by nie urazić to się ludzie już mylą ![]()
A serii czasem też tak mam że zaglądają i się zastanawiają, a ta cała na różowo kokardy błyski muszka mini więc ewidentnie widać co w wózku leży ![]()
![]()
Ja w ogóle lubię te dziecięce ubranka np w słoniki, samochody czy dla dziewczynki kwiatuszki itp. Może i dziecko ubrane w jeden neutralny kolor wygląda powiedzmy elegancko ale ja tam wolę wzorki hihi no i w tedy wiadomo co w wózku leży ![]()
![]()
Ja też bym nie kupowała nawet zabawek które dzieci często biorą do buzi nie potrzeba ich tak wiele to wolę jednak kupić nowe
Dzieci też lubią właśnie takie kolorki , czy wzorki ![]()
masz rację, lepiej kupić nowe.
Zwyczajnakobieta z ig też poleca ten sklep “bosastopka” i wrzuciła nawet link do butów ktore nosi i kod rabatowy na zakupy
wiec wrzucam Wam screena
Świetnie, dziękuję ![]()
Wiecie no polecają to co muszą polecać. Już kilka razy ten sklep mi się wyświetlił ale jakoś ani buty ani ceny tych butów nie zrobiły na mnie wrażenia
@MamaSloneczka obserwujesz tą panią? Jak oceniasz jej nową odsłonę? ![]()
Ja mam to samo. Mnie śmieszą takie filmiki, że jest pokazane elegancko i stylowo ubrane dziecko i że je ubrała mama i to jest super, a potem pokazane że wróciło od babci i wygląda “fatalnie” bo jest ubrane kolorowo. Do mnie zawsze bardziej ta druga wersja przemawia ![]()
Lubie ja oglądać, wydaje sie naturalna i eteryczną babeczką, nietypową infu.
Ma 3 dziewczynek , dom na wsi wynajmowany , dobrze ze w końcu po tylu latach wzięła slub z Tomaszem i że on zjechał do Polski w koncu
cieszę się ze zrobiła ostatnio prawo jazdy i nie musi tyle km wozić dzieci do przedszkoli , szkoły wkrótce w lato czy zimę rowerami ![]()
lubie ją słuchać i jej kibicuję w biznesie ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oczywiście, ceny butow powalają i ona używała od lat butow za 740 zł i stąd dala link ,pewno w sklepie ma spore zniżki
Ja wiadomo nie zakładam pstrokatych spodni w dinozaury i do tego tęczowej koszulki w samochody. Ale czasami fioletowe spodnie w palemki i do tego zielona bluzeczka z samochodem tez jest. Jakoś mnie szczerze nie podobają się te dzieciaczki ubrane całe w szarości albo w beże. Takie to ,nudne, pozatym jak młody chodzi po domu to ubieram go wygodnie a nie elegancko. Ostatnio byłam na zakupach i chłopiec ok3 latka był ubrane w szerokie jeansy z krokiem w kolanach do tego bluza oversize o bezrękawnik no szczerze mam wątpliwości czy to dziecko czuło się dobrze w tych ubraniach gdzie dobrze kroka nie mógł dać i ciągle rękawy spadały na dłonie. No to nie dla mnie
Tam ona tak swiata nie przedstawia. Polecam obejrzeć. Dziewczynki boso po trawie latają, umorusane , one piecze chleby, ciasta , swojski klimat ![]()