Ja uważam ze wiekszość z nas tak robi. Zdarzają sie niestety różne wyjątki które na nic nie zwracają uwagi.
u nas ginekolog powiedział co będzie ![]()
angela u siostry w bloku mieszkała kobietka co miała 3 letnie dziecko… znaleźli ją pijaną w piwnicy a obok siedział mały i mówił do policji ze mają być ciii bo mama śpi
normalnie masakra
Toszmar. Aż serce żal ściska co dziecko musiało przeżywac skoro tak reagowało na śpiącą matke.
Przykre, że takie sytuacje mają miejsce, z udziałem takich maluchów.
Niestety sporo jest takich rodzin co dzieci muszą podobne obrazki oglądać.
ja mialam takich sasiadow, matka znecala sie nad cala rodzina a dzieci terroryzowaly oklice, w koncu trafila do wiezenia i teraz jest juz grzeczna
niestety na kazdym kroku mozna spotkac patologiczne rodziny tylko co te dzieci sa winne??
niewazne czy chłopiec czy dziewczynka byle by było zdrowe
To prawda . Też tak uważam.Jednak niektórzy amją uraz do jednej z płci i nie wyobrażaja sobie aby ją urodziły. Wtedy sie nastawiają że jak ona będzie to ją zostawią. Znam takie przypadki.
Chcieliśmy raczej dziewczynkę a mamy chłopca
Tego nie da się wcześniej ustalić i to jest piękne!
Z tymi smakami to ja miałam ochotę na słodkie… na synka, a na kwaśne - na córkę. zupełnie na odwrót ![]()
oj to zalezy ja wygladalam na chlopca i tak tez sie zachowywalam,a urodziłam dziewczynke ![]()
ja ładniej wyglądałam będąc w ciąży z synkiem… mimo wszystko ![]()
ja miałam piekną cere z senkiem
Ja sporo przytyłam ale cerę też miałam całkiem niezłą, jakoś tak nawet nie czułam potrzeby malowania się:)
Ja też ładnie wyglądałam w ciąży a jak sie okazało urodziła sie dziewczynka.
u mnie cera zdecydowanie pogorszyła się w ciąży córką
a przy synku wyglądałam bosko
nie raz to słyszałam ![]()
mi wszyscy mówią że tylko brzuch podpowiada im że jestem w ciąży
Będzie Borysek ![]()
z Nikolką byłam 1,5 roku młodsza i było łatwiej, teraz zabiegana, zarobiona i nawet nie mam czasu zbrzydnąć ![]()