Chłopczyk czy dziewczynka?

Ja uważam ze wiekszość z nas tak robi. Zdarzają sie niestety różne wyjątki które na nic nie zwracają uwagi.

u nas ginekolog powiedział co będzie :slight_smile:

angela u siostry w bloku mieszkała kobietka co miała 3 letnie dziecko… znaleźli ją pijaną w piwnicy a obok siedział mały i mówił do policji ze mają być ciii bo mama śpi :frowning: normalnie masakra

Toszmar. Aż serce żal ściska co dziecko musiało przeżywac skoro tak reagowało na śpiącą matke.

Przykre, że takie sytuacje mają miejsce, z udziałem takich maluchów.

Niestety sporo jest takich rodzin co dzieci muszą podobne obrazki oglądać.

ja mialam takich sasiadow, matka znecala sie nad cala rodzina a dzieci terroryzowaly oklice, w koncu trafila do wiezenia i teraz jest juz grzeczna

niestety na kazdym kroku mozna spotkac patologiczne rodziny tylko co te dzieci sa winne??

niewazne czy chłopiec czy dziewczynka byle by było zdrowe

To prawda . Też tak uważam.Jednak niektórzy amją uraz do jednej z płci i nie wyobrażaja sobie aby ją urodziły. Wtedy sie nastawiają że jak ona będzie to ją zostawią. Znam takie przypadki.

Chcieliśmy raczej dziewczynkę a mamy chłopca :slight_smile: Tego nie da się wcześniej ustalić i to jest piękne!

Z tymi smakami to ja miałam ochotę na słodkie… na synka, a na kwaśne - na córkę. zupełnie na odwrót :wink:

oj to zalezy ja wygladalam na chlopca i tak tez sie zachowywalam,a urodziłam dziewczynke :slight_smile:

ja ładniej wyglądałam będąc w ciąży z synkiem… mimo wszystko :wink:

ja miałam piekną cere z senkiem

Ja sporo przytyłam ale cerę też miałam całkiem niezłą, jakoś tak nawet nie czułam potrzeby malowania się:)

Ja też ładnie wyglądałam w ciąży a jak sie okazało urodziła sie dziewczynka.

u mnie cera zdecydowanie pogorszyła się w ciąży córką

a przy synku wyglądałam bosko :wink: nie raz to słyszałam :wink:

mi wszyscy mówią że tylko brzuch podpowiada im że jestem w ciąży :slight_smile: Będzie Borysek :slight_smile:
z Nikolką byłam 1,5 roku młodsza i było łatwiej, teraz zabiegana, zarobiona i nawet nie mam czasu zbrzydnąć :slight_smile: