Chrzciny - co będzie, jeśli

U nas chrzestna szatke  a chrzestny gromnice kupuję do tego prezenty jakie i ile kto uważa 

Dziewczyny odświeżam temat, macie jakieś sprawdzone strony z których zamawialiście zaproszenie na chrzest, świecę, szatkę ? 

Mama em ogólnie zwyczaj jest taki ze to chrzestny kupuje świece a chrzestna szatke u nas akurat bylo tak ze to brat mnie poprosił zebym za niego załatwiła świeczkę bo on nie ma do tego głowy dlatego i szatke kupilam bo była w komplecie nie zamawialam na Internecie akurat mieli w asortymencie w pobliskim sklepie z akcesoriami dla maluchów warto ten zakup skonsultować najpierw z przyszłymi chrzestnymi zeby sie nie okazało że kupisz ty i oni

Pina tak właśnie mam ustalone z nimi, że ja to wszystko załatwię, żeby już oni nie musieli o tym myśleć. Ale chciałam właśnie, żeby było personalizowane, ale tyle tego jest, że myślałam, że któraś z mam już zamawiała i może polecić jakąś stronę;p

ja też kupowałam świecę za chrzestnego bo wolałam sama wybrać

U bas chrzestny kupił świece a chrzestna szatę 

Ja zamawiałam córce sama wszystko, wcześniej byliśmy chrzestnymi pytaliśmy rodziców i oni też mówili se tskiego zwyczaju nie mają. Więc po latach jak teraz miałam chrześniaka to przyznam że zapytalam na tydzień przed chrzcinami czy coś powinnam kupić

Miśka Pyska ja też właśnie wolę sama wybrać... muszę coś poszukać.. może się coś znajdzie akurat fajnego:)

dokładnie później chociaż rozczarowania nie ma 

Ja niestety nie mam żadnych konkretnych stron do polecenia bo tak jak pisałam wcześniej kupowałam szatkę i świece w zestawie w takim pobliskim sklepie w którym znajdują się zabawki i akcesoria dla dzieci ubranka i właśnie mieli też różnego rodzaju akcesoria do chrztu Myślę że na internecie znajdziesz wiele takich stron w każdym bądź razie Zawsze patrz albo dzwoń i zapytaj jaki jest czas realizacji bo to naprawdę bardzo różnie bywa żeby się nie okazało że nie zdążysz na czas 

Mam właśnie trochę czasu więc wzięłam się za to wcześniej, żeby właśnie nie było za późno:)

Ja podchodzilam do chrzcin na luzie. A z zachowaniem dziecka może być loteria. Np mój synek zawsze uśmiechnięty prze grzeczny nikogo się  nie boi. Skupiska ludzi mu nie straszne. A jak na Wielkanoc zaprosiłam rodzinkę to jakby mi dziecko podmienili taki nie grzeczny nic nie pasowalo

miał może zły dzień :)

Moja córka płakała strasznie na chrzcie 

MamaRóża może zbyt dużo wrażeń? 

U nas niebawem chrzviny i tak sie zastanawiam co to bedzie az sie boje ;) co ten urwis wymysli;)

Aniss u mnie będzie miała rok:D też już się zaczynam obawiać:D

Oj Anisss z takimi maluchami to nigdy nic nie wiadomo. I nas teraz etap łobuzowania. Tu niby się wstydzi a za chwilę pokazuje swoje prawdziwe oblicze. 

Dzieci małe i duże każde potrafi być nieprzewidywalne

Dziewczyny a w jakim wieku chrzcicie Wasze dzieci? moja mała miała niecałe 3 miesiące jak ją chrzciłam i nawet taka dość spokojna była w kościele :)

a słyszałyście o czymś takim że po chrzcie dziecko się zmienia na lepsze? :)