Ciąża, a jedzenie lodów

U mnie JUŻ sorbet z truskawek był dwa razy ☺

Ja to miałam duża ochotę na lody, sorbety uwielbiam,wiadomo nie jadłam na kilogramy ale więcej niż zazwyczaj :) 

Jak macie ochotę proszę jeść , na zdrowie ! Też bym zjadła,ale jeszcze dwa miesiące może dłużej i zjem 😊

Mazia nie możesz zjeść sorbetu mi mąż zrobił z mrożonych truskawek owoce chyba możesz w pewnych ilościach ?

Ja nie przepadam za sorbetami. Wolę typowe lody śmietankowe czy jakieś ciasteczkowe :D mamy kilka takich sprawdzonych lodziarni, gdzie robią przepyszne, ale to trzeba na sezon poczekać. No i włoskie uwielbiam :)

Ja to za sorbetami nie przepadam nawet lody rzadko jadam ale za to czekoladę uwielbiam 😊

Ja nie miałam ochoty na lody, ale jak się ma to przecież raz na jakiś czas napewno nie zaszkodzi.

Nati mogę w sumie ale nie przepadam za sorbetami. Ja to potrzebuje słodkich lodów 😊

za sorbetami tez nie przepadam..

Ja się nie moge doszekac sezonu i tych kręconych lodów z maszyny :D 

Klaudiamam oj tak amerykańskie! To jest najlepsze co może byc latem. Raz takie zrobiłam sama jak miałam maszynę do robienia lodów. Po prostu dałam rozpuszczone krówki i smak był bardzo podobny

U nas lody leżą w zamrażarce ale mnie nie ciągnie nawet

Mazia ja też nie przepadalam do tej pory ale jak się nie może co się lubi to się lubi co się może w moim przypadku polubiłam 😂

A ja z kolei nie lubię tych amerykańskich, wolę jednak owocowe :) 

Nati no jasne ja chyba nie czuje takiej potrzeby teraz . Pewnie gdyby było Kato i upały to jasne bym jadła co można 

Zawsze.mozna samemu zrobić sobie domowe lody.Ja wprawdzie nie robiłam dużo osób tak robi.

DoNiWe ja robiłam. Ale to nie to samo co kupione hehe zwlasza że jak.kamien twarde się robią. Chyba że zły przepis miałam. Wiem na pewno że trzeba w trakcie mrożenia mieszac dodatkowo. Ale u mnie nie pomogło 

Ja czekam na lody z myszki 😃😃😃 więc urodzę zrobię krzywa cukrowa i wio na lody.

Lauraq lody z myszki ? 

Mi tez wychodzą twarde,ale te z maszyny były idealne choć nie miałam miejsca w domu i w końcu ja sprzedałam

A co  to za lody z myszki ☺?