Na moim podkarpackim rzeszowskim rynku jest taka budka MYSZKA . Są tam przepyszne lody z idealną polewą czekoladową. 🥰
Lauraq a myślałam,że to jakieś socjalne lody 😁
Lauraq to u nas najlepsze są z Lodziarni Bonano ;)
Bonano tez ciekawa nazwa 🙃
Mazia haha no to są dla mnie najlepsze lody 🥰 i już się nie mogę doczekać aż sobie pojadę i kupię xd
Dla mnie najlepsze lody są nad morze ☺😂 uwielbiam tam wszystkie ☺
Mi to już obojętne jakie zjem mogą być zwykle z pudełka z Grycan to już będę w raju ,😊
Mąż właśnie jakieś ostatnio kupił z Hagen ale dla mnie za zimno na lody i nie mam zupełnie ochoty...
Ewula.dla mnie też jeszcze za wcześnie na lody dlatego nie ciągnie mnie do nich
ewula a dla mnie nie wazne czy zimno czy ciepło.
DOniWe to ja mam tak samo dla mnie bez znaczenia pora roku liczy się ochota 😊
To ja mazia będę celebrować tą chwilę właśnie idąc na lody do myszki haha .
Ja też znam lody z myszki i też je uwielbiam :D a ja panietam ze mozliwosc jedzenia slodyczy po porodzie celebrowalma zarąbistym tortem czekoladowym. Bo czekolada to bylo to czego najbardziej mi brakowalo w ciazy
A ja widzę że właśnie na zimne zima nie mam ochoty czyli lody, sorbety, koktajle z mrożonych owoców. Częściej sięgam bo gorące napoje. A latem właśnie odwrotnie
Klaudiamam ja już zamówiłam sobie tort i w-z u męża na wyjście ze szpitala 😁
mam gdzieś jakie będą cukru u mnie po porodzie będę chwilę szkodzić sobie jakby co 😁
Aneczka wiesz co. Myślę że gdybym nie miała cukrzycy i przez tyle miesięcy odstawionych słodyczy to też by mnie tak nie ciągnęło do lodów . Jednak człowiek tęskni najbardziej za tym czego zjeść nie może w w naszym przypadku to wszystko co jest "niezdrowe" na co od czasu do czasu sobie moje koleżanki w ciąży przez zachcianki pozwalały. U mnie by to nie przeszło a gdybym zjadła głupie pierogi to bym potem gorzko płakała bo cukier byłby okropny. Dlatego właśnie nas ciągnie hehe
Lauraq ok tak tęskni się najbardziej za tym czego nie można
Mazia oj ja też po ciąży juz mezowi zapowiedziała ale wyjazd na 1 dzień nad morze co za tym idzie pyszne lody desery i gofry 😂
Ja nie musiałam ograniczać cukru w ciąży, ale starałam się zdrowo odżywiać dla dziecka. Jednak po porodzie tak mi się preference zminiły, że cukier w cieście to musi być i to codziennie. A zawsze wolałam wytrawne rzeczy.
Mazia ja tez juz to mialam gdzies po porodzie. Najwazniejsze bylo dziecko. A jak juz urodzilam to luzik
Klaudiamam no jestem przekonana, że ze mną będzie tak samo choć dietę przez IO które mam od lat powinnam trzymać, ale na bank nie będzie tak restrykcyjnie jak teraz