Wiecie dziewczyny, ze nie zawsze wszystko da sie zaplanowac idealnie. My z mezem tez planowalismy wcześniej a trochę czasu zajelo nam staranie sie o drugie malenstwo.
ja chce drugie za jakies 2-4lata
Podziwiam, ja conajmniej 2 lata roznicy chce
cóż chyba podezłabym do takiej sytuacji- co ma być to będzie. Dobrze zapalnowac , ale wpraktyce czasem różnie wychodzi
bardzo dobra organizacja, ja tez mysle o kolejnym dziecku, ale dopiero jak Syn bedzie mial 3 latka
podziwiam osoby, które mają dzieci rok po roku, zasługują na medal.
podziwiam takie osoby choć niektórzy twierdzą że odchowanie na raz dwójki jest lepsze
Ja chciałam rok po roku. Jak byłam po porodzie jednak doszłam do wniosku ze jednak lepe aby była większa przerwa pomiędzy dziećmi.
niewielka różnica jest dobra w szczególności dla dzieci
to trudna sytuacja, zwłaszcza gdy ktoś tego nie planował. ja też wolałabym większą różnicę wieku między dziećmi, ale kto wie, co życie nam przyniesie. Są ludzie, którzy mają swoje pociechy rok po roku i dają radę, więc może po prostu trzeba myśleć pozytywnie, a wszystko samo się ułoży ![]()
Zaszłam w ciążę jak synek skończył roczek. Długo się zastanawialiśmy, a jednak się zdecydowaliśmy.
ja bardzo podziwiam mamy ktore sie decyduja tak szybko zachodzic w druga ciaze!
jak widac nie wszystkie się decyduja, ale są bardzo szczęśliwe,że je to spotyka
ja na razie jestem w pierwszej, ale siostra będzie miała córeczki rok po roku, a będzie miedzy nimi 1,5 roku różnicy dokładnie
My gdybysmy wpadli w sumie bysmy sie cieszyli ale samsmu sie zdecydowac? Nie…
ja jak narazie wyczekuje na pierwsze maleństwo
ale na drugie sama z siebie bym się nie zdecydowała w tak szybki sposób ![]()
ja też tak szybko to bym się nie zdecydowała
Jak by się przytrafiło to bym się cieszyła, ale żeby się decydować to nieeee ![]()
eee tam, matki daja rade bo sa bardziej zorganizowane niż faceci ![]()
tak jestesmy bardzo zorganizowane ![]()