Bza oczywiście, że tak, kobieta potrafi robić kilka rzeczy na raz, a facet jak już co to się na jednej skupia
Ja też bym się cieszyła jak by się trafiło, ale planujemy dopiero po dwóch latach
mnie tez stan błogosawianoy bardzo sie spodobał ![]()
ja niewiem kiedy bede gotowa na drugiego bobasa, zobaczymy z czasem
ja mialam 7letnia przerwe ![]()
Ja również podziwiam, ale gdybym znalazla sie w takiej sytuacji zacisnelabym zeby i dala rade… potem fajnie bo już odchowane dzieciaki ![]()
ja będę mieć dzieci rok po roku, córkę rodziłam w zeszłym roku w maju, a teraz będę rodzić w listopadzie, czyli dokładnie będzie różnicy 1,5 roku, była to nasza świadoma decyzja i wiem, że będzie ciężko, ale na pewno sobie poradzimy
u mnei roznicy bedzie 25 miesiecy ale na roczniki 3 lata bo corka z grudnia a ja mam termin na styczen
chcielismy juz wczesniej drugie dziecko ale nei udalo sie
czasem warto mieć jedno po drugim tym bardziej jak się już nie planuje trzeciego
ja również nie wiem czy dałabym radę
To jest napewno wyzwanie
Z tego co wiem to jest bardzo dużo pracy przy dziecku po roku… A tu mieć teraz maluszka i roczne dziecko…
Dużo roboty jest i tyle z taką dwójką
Hm…wydaje mi się, że matka jest w stanie sobie poradzić w każdej sytuacji…lecz musi mieć w sobie dużo wytrwałości, cierpliwości i pomocy z zewnątrz.
my mamy dwójkę rok po roku w sumie dokładnie między nimi jest 1,5 roku i 6 dni różnicy, ale dajemy radę, nie jest źle, myśleliśmy że będzie gorzej
dziecko to dodatkowe obowiązki dla kazdego rodzica
Szczerze, nigdy nie zdecydowałabym się na dziecko po dziecku.
my mamy jesteśmy tak stworzone, że i tak byśmy sobie poradziły, jednak z ogromnym wsparciem najbliższych
Trzeba się dobrze zorganizować i na pewno można dać radę.
ja też podziwiam takie mamy