Ciuszki z drugiej ręki

Mój to z kolei ma chyba z 10 błękitnych koszul i jak idziemy na zakupy to kolejna trzeba w podobnym kolorze kupić :p jeansy kupuje też przeważnie ten sam model.. ciężko coś nowego/innego wprowadzić w ten jego konserwatywny styl :p 

Ja to jestem z tych oszczędnych i wolę kupic kilka rzeczy w lumpie niż nowe. 

Mój to też lubi ładnie wyglądać i wydać sporo kasy na szmatki,ale do roboty nie potrzebuje takich bo ciuchy tzw. robocze . Już się koledzy śmieją,że on jak do biura chodzi ,a nie na produkcję �

Oj te ceny wszystkich ciuszków to jakaś Paranoja. 

Ja mam w tym roku postanowienie że z wyjątkiem białych trampek Converse nie kupię nic nowego. Zobaczymy czy się uda.

Kosiaszka oj białe Cinversy to też mój nałóg :p 

Ale w zeszłym roku kupiłam i po ciąży okazaly się za małe, mam nadzieję że już teraz mogą mi zmalała i wejdę w nie na wiosnę. 

Patt mazz to prawda.ceny masakra..ale ja w tym roku musze odswieżyc juz garderobe wiec powoli ogarniam...bluzy sama sobie zaczełam szyć,

Mi cale szczescie stopa sie niezmienila w ciazy :)

Mi się jakoś dziwnie chodzi w takich trampkach, może mam za szeroką stopę 

conversy też kochamy całą rodziną, ale ja niestety swoje utopiłam zeszłego lata na budowie ... w świeżo zalanym betonie ... Czy się szarpnę w tym roku na kolejne nie wiem... bo to jednak spory wydatek, a uzyteczność tylko na odpowiednią pogodę, chyba że mi wpadną w oko na jakiejś przecenie to wtedy na bank :)

Ewe ja zawsze wyszukuje promocje i się czaję cały rok, najtaniej kupiłam za 180zl na eastend.pl

Ewe niektorzy pod fundamenty rozne talizmany daja na szczescie :) Ty masz conversa :)

to mi się udało te ostatnie utopione w betonie :D zakupic za 159 zł  w Factory - ostatnia sztuka :D służyły mi dwa sezony i niech będzie że poszły jako talizman na szczęście :) 

O nie znam tej Factory. A masz jakiś nietypowy rozmiar że takie tanie? 

36,5 :) dzis widziałam na eobuwie.pl za 199 zł przecenione, ale wybór rozmiarów spory 

Figa mozna za tyle na zalando, e-obuwie ccc kupic, tylko trzeba na oferte trafic :) ja mam 39 i udaje mi sie za tyle upolowac

tak za te ok 200 zł to nie problem znaleźć, ale najlepsze perełki można wyszperać stacjonarnie w outletach, jak zostają im ostatnie pary, albo końcówki kolekcji, czy też likwidacje sklepów 

Ja zawsze zamawiam na zalando, allegro :) 

Za 200 to wiadomo, ale te 159 mnie ciekawi bo za tyle to już ciężko znaleźć, chyba że dziecięce :) też mam 36,5.

no mi się raz za tyle udało :) moze dlatego że nie szukałam, trafilam na nie przypadkiem przy okazji innych zakupów :) 

Ja swoje conversy juz tyle razy pralam tyle podróży przeżyły ze aż się w głowie nie mieści moje ulubione w tym roku na wiosnę planuje zakup takich w kolorze cytrynki ☺