A weźcie sobie kupcie normalne buty dla dorosłych przy rozmiarze 34.:D
Misiombrowa Ty masz 34?
Widzialam, że Rylko ma taka kolekcję z nietypowymi rozmiarami. Ale Conversy 34 są w dziecięcych i są tańsze :D
Misombrowa to rzeczywiscie plus ze buty sportowe duzo taniej na dziecych kupisz ale z klasycznymi nie zadzroszcze. Dobrze ze mam duze ale klasyczne 39 :)
Misiombrowa, oj to ciężko. Sportowe się znajdzie, ale z obsacasami to pewnie problem?
Ja swoje zgrabne stópki kocham bo są w rozmiarze 36, a więc raczej każda marka ten rozmiar ma. I nie ważne jakie buty mam i tak dobrze wyglądają, nawet jak moda na czuby wróci :D
Misiombrowa Ty to faktycznie pod każdym względem filigranowa babeczka 😊! Ale no z butami nie zazdroszcze
Buty sportowe czy kozaki to ok, mogę nawet 35 kupić i ewentualnie poratować się wkładką. Sandałki jestem w stanie znaleźć w dziecięcych działach. A do ślubu szłam w butach komunijnych, udało mi się znaleźć takie na obcasie 5 cm. Do tego jeszcze stopa wąska, więc buty musiały mieć pasek wokół kostki :)
Ja mam czasem 39 czasem 40.
W szpilkach to Wogole nie chodzę
O jej 34 to nieźle ☺ ja mam 37 czyli taki standard. Misiombrowa ale teraz jest taka moda ze dzieci noszą takie modele jak dorośli tak ze nie powinno być większego problemu ☺
To ciężko Ci chyba znalesc jakieś buty. Chyba że jako rozmiar dziecięcy?
I tylko to mnie ratuje, że dziewczynki już często noszą obuwie wyglądające jak dla dorosłych, więc mogę jeszcze coś znaleźć. :D
W "dorosłych" sklepach też da radę, ale bardzo często niestety trzeba więcej za takie buty zapłacić.
Misiombrowa np Bartek robi male buty jak Wojas dla mamy i corki :)
Misiombrowa to nie zazdroszczę.. Czasem w tkmaxx są takie rozmiary też :)
Misiombrowa to masz nie lada wyzwanie zawsze z obuwiem...choć teraz dla nastolatek takie juz dorosłe te buty robia wiec jest w czym wybierać...ja jestem przecietniakiem 37
Oj na dziewczynki wybór obuwia jest ogromny, mimo ze nie mam córki to chętnie oglądam w sklepach bo w porownaniu do chłopięcych jest tego mnóstwo i często w fajnych cenach
To samo jest z ciuchami dla dziewczynki zawsze większy wybór ☺
Ja na siebie zawsze kupuje najczęściej na zalando, dla dziecka jednak wolałabym stacjonarnie i z jakimś doradztwem aby nie doszło do jakiś wad nòżek
Na szczęście z wiekiem stopa się trochę powiększa, więc może w czasem będzie mniejszy problem ze znalezieniem butów.
A mój syn jeszcze się nie urodził, a już mu babcia kupiła buciki do chodzenia :D
Misiombrowa babcie są najlepsze :-D
U mnie też przyszła chrzestna.
Jeszcze się mala nie urodzila a ta już kupiła komplecik do wózka, cała torbę ubranek, lozeczko turystyczne z akcesoriami, kocyk. No taka chrzestna to można wymarzyć :)
Moja ma 11 miesiecy a babcia po zakazie zakupu zabawek kupuje planszowki od 5 lat :P