u nas znajoma chciała zacząć robić kebaby rollo iitp w food tracku , kupiłam z zwykłej uprzejmości ale smak nie ten , no i wkolo pełno miejsc z tureckimi kebabami i tak szybko jak otworzyla tak szybko straciła klientów , każdy przyszedł tylko raz i woli jednak dobre sprawdzone
Ja lubię czasami się takich napić
Ja swego czasu pilam sporo energetyków, wiadomo młoda byłam, to i nie patrzyłam za bardzo na to, co tam jest. Nabawiłam się zapalenia żołądka, gastroskopii i kolonoskopii ![]()
ja tez tego dużo piłam, zastępowałam to kawa ale to nic nie dawało było jeszcze gorzej , aż zaczęłam czuć jak mi się od tego ręce trzęsą to już nie ruszyłam tego do dziś
No właśnie, w takich miejscach konkurencja jest ogromna, a ludzie naprawdę wolą sprawdzone smaki.
Mój chłopak też kiedyś sporo pił energetyków i teraz ciągle narzeka na bóle żołądka.
Ojej, to serio daje do myślenia…To naprawdę nie jest żart, trzeba na siebie uważać
Kiedyś to było we wszystkim. Pamiętam jak było ciężko znaleźć jogurt truskawkowy bez tego barwnika
Klienci wolą sprawdzone smaki. Czasem trudno przebić się nowym miejscom, zwłaszcza gdy obok jest tyle dobrze znanych lokali. Trzeba mieć coś naprawdę wyjątkowego, żeby przyciągnąć klientów na dłużej
Ooo fajny przepis, chyba wykorzystam na upały. Dzięki
Ja też narzekałam. Teraz zdarza się, że sporadycznie wypije, ale baaardzo rzadko. Teraz już tego unikam, wolę się herbaty napić ![]()
![]()
A jakie dobre przy tym ![]()
![]()
![]()
Ja piję tylko wodę z miodem i cytryną to naturalny energetyk. Ale o sodzie I soli nie słyszałam. Muszę wypróbować
A mnie tak te energetyki smakują. No uwielbiam ten smak. Ale nie piję często. Czasami zdarza się w pracy ale to tak raz na 2-3 tygodnie więc nie jest źle ale gdybym mogła piła bym je codziennie ![]()
Ja nie lubię takich gotowych napoi tego typu, wolę już Litorsal z apteki, też czuje się mega nawodniona ![]()
U mnie w pracy to są dopiero hardkorowcy, potrafią wypić dwa dziennie, i to tak dzień w dzień, jak kawkę, ale kawkę też wypija ![]()
też lubię ten smak ale ostatni raz chyba piłam jeszcze w starym roku ![]()
O jaaa, to u Was grubo ![]()
Nie powiem że nie że mi nie smakują też gdybym mogła piła bym częściej ;p no ale wolę jednak zrezygnować dla zdrowia ![]()
Nie no po takiej ilości to serce by mi stanęło. Ja piję ale zadko
Tylko ja mam taki problem że bym mogła jeść to codziennie ![]()