Przypominam ci ![]()
![]()
![]()
![]()
Jeszcze z metką
Niech się dobrze pije!
ostatni też gadałyśmy o butelkach żeby pić więcej wody co nie? Dziś w Sinsay widziałam takie szklane :
Właśnie jeszcze ustnik muszę kupić , bo dali pokrowiec gratis a nie ma ustnika a tak można zawsze wziąć ze soba gdzieś w trasę
takkk pisaliśmy o tym, dziękuję bardzo prześliczny kolorek , fajnie gdyby było po Polsku a najlepiej to sobie kupię chyba kilka butelek jak mi się znudzi to kolejna będę piła ![]()
![]()
Ooo to prezent udany
daj znać po testach jak ci się sprawuje i co tam miksujesz . Może i ja się skuszę ![]()
Ja właśnie też teraz szukam blendera, ale chyba takiego kielichowego dużego, bo często robię coś z mrożonych owoców i nie wiem, czy taki mniejszy sobie poradzi z tym
n
Mój sobie dobrze radzi ten kielichowy bo często robię mrożone truskawki
ciekawa jestem jak w tym ale bałabym się
bo kupiliśmy z biedronki kielichowy to sobie nie poradził ze szpinakiem
No ja właśnie też mam taki, że jak chce zblendoeac szpinak, to ten szpinak jakby ucieka, mówię o świeżym, i muszę do tego wyciągać ten ręczny ![]()
No i ja właśnie kupiłam taki lepszy , i szpinak sobie dobrze radzi i też świeży
A jaki masz? Może zgapię od ciebie ![]()
Jutro Ci napisze , jak nie zapomnę
bo już mi się nie chce wychodzić z łóżka, a nie pamiętam ![]()
Przypomnę się o ile sama nie zapomnę ![]()
Haha , jak będę robiła to sobie na pewno o Tobie przypomnę ![]()
![]()
https://www.mediaexpert.pl/agd-male/do-kuchni/blendery-kielichowe/blender-gotze-jensen-tb702x
To jest ten, i kielich jest szklany ![]()
U nas nie ma takich ![]()
a na temu ktoś z was takie kupował? One są dobre do picia ?
Ja kupowałam z miarką trochę inne na SHEIN
Ja z shein to jednak trochę bym się bała. A pijecie kawę w ciąży ?
Tak piłam , jedna dziennie
Ja piłam jedna taka słaba;)
Ja nie, tzn piłam na początku, ale od kiedy przeczytałam u jakieś dietetyczki na tt że żadna dawka nie jest wskazana to nie piję, potem jeszcze trafiłam na profil na ig tej babeczki :
I ona tam w wyróżnionych ma info i odnośniki do badań, które mówią że bezpieczna dawka kofeiny w ciąży to zero