Co polecacie na wzdęcia w pierwszym trymestrze? I co jeść, gdy odrzuca mnie od mięsa?

Przypominam ci :rofl::rofl: :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Jeszcze z metką :speak_no_evil::face_with_peeking_eye: jutro będę testować :smiley: ale jak szwagier go zobaczył , to powiedział czemu ja szybciej nie wiedziałem o takim kubku , też go nigdy nie widział :slight_smile: także @Wesola95 dziękujemy za polecenie :smiling_face:

1 polubienie

Niech się dobrze pije!:grinning: ostatni też gadałyśmy o butelkach żeby pić więcej wody co nie? Dziś w Sinsay widziałam takie szklane :

Właśnie jeszcze ustnik muszę kupić , bo dali pokrowiec gratis a nie ma ustnika a tak można zawsze wziąć ze soba gdzieś w trasę :wink: takkk pisaliśmy o tym, dziękuję bardzo prześliczny kolorek , fajnie gdyby było po Polsku a najlepiej to sobie kupię chyba kilka butelek jak mi się znudzi to kolejna będę piła :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Ooo to prezent udany :wink: daj znać po testach jak ci się sprawuje i co tam miksujesz . Może i ja się skuszę :grin:

Ja właśnie też teraz szukam blendera, ale chyba takiego kielichowego dużego, bo często robię coś z mrożonych owoców i nie wiem, czy taki mniejszy sobie poradzi z tym :sweat_smile: n

1 polubienie

Mój sobie dobrze radzi ten kielichowy bo często robię mrożone truskawki :smiley: ciekawa jestem jak w tym ale bałabym się :sweat_smile: bo kupiliśmy z biedronki kielichowy to sobie nie poradził ze szpinakiem

No ja właśnie też mam taki, że jak chce zblendoeac szpinak, to ten szpinak jakby ucieka, mówię o świeżym, i muszę do tego wyciągać ten ręczny :upside_down_face:

1 polubienie

No i ja właśnie kupiłam taki lepszy , i szpinak sobie dobrze radzi i też świeży

1 polubienie

A jaki masz? Może zgapię od ciebie :sweat_smile:

Jutro Ci napisze , jak nie zapomnę :see_no_evil: bo już mi się nie chce wychodzić z łóżka, a nie pamiętam :sweat_smile:

1 polubienie

Przypomnę się o ile sama nie zapomnę :rofl:

1 polubienie

Haha , jak będę robiła to sobie na pewno o Tobie przypomnę :sweat_smile::see_no_evil:

1 polubienie

https://www.mediaexpert.pl/agd-male/do-kuchni/blendery-kielichowe/blender-gotze-jensen-tb702x
To jest ten, i kielich jest szklany :slight_smile:

2 polubienia

U nas nie ma takich :disappointed::slightly_frowning_face: a na temu ktoś z was takie kupował? One są dobre do picia ?

1 polubienie

Ja kupowałam z miarką trochę inne na SHEIN

Ja z shein to jednak trochę bym się bała. A pijecie kawę w ciąży ?

Tak piłam , jedna dziennie

1 polubienie

Ja piłam jedna taka słaba;)

1 polubienie

Ja nie, tzn piłam na początku, ale od kiedy przeczytałam u jakieś dietetyczki na tt że żadna dawka nie jest wskazana to nie piję, potem jeszcze trafiłam na profil na ig tej babeczki :

I ona tam w wyróżnionych ma info i odnośniki do badań, które mówią że bezpieczna dawka kofeiny w ciąży to zero :grinning:

1 polubienie