Co polecacie na wzdęcia w pierwszym trymestrze? I co jeść, gdy odrzuca mnie od mięsa?

To nie lepiej już zamówić z allegro ? :smile::sweat_smile:

Jeju jak wy możecie to pić. Nie no pijcie co chcecie haha ale ja miałam odruch wymiotny po tych zbożowych kawach jaka by nie była. Jeżeli któraś lubi parzoną to polecam , Paryż nocą z delikatną nutą orzecha, mniam jak robię kawę w lecie to sąsiad przychodzi za zapachem bo mówi że na drodze czuć :rofl::rofl:

Tak i później ci brakuje do smarta 15 zł i stwierdzasz że jeżeli masz zapłacić za wysyłkę to jeszcze coś domowisz :rofl::rofl::rofl: to straszne jest to allegro hahaha

1 polubienie

Gdzie Ty mieszkasz? Gdzieś niedaleko Wrocławia ? A jaki kierunek ? :grinning: bo ja mieszkam na obrzeżach i u mnie w Dino były i koksowe i orzechowe!:sweat_smile: ale jak mieszkasz gdzieś zupełnie po drugiej stronie to nie wiem czy jest sens jechać po kawkę za 5 zł :sweat_smile::grinning:

Bliżej Kobierzyc mieszkam, błagam powiedz że też z tych okolic jesteś, bo ja ta kokosowa muszę mieć :joy:

@Magdallenka0897 plan był żeby zamówić na Allegro bo mam smarta, ale musiałabym poodbierać trochę rzeczy żeby mieć darmową dostawę, więc chyba lepiej już z apteki bo tam i tak mam kilka rzeczy do kupienia :slight_smile:

@Karcia ja kiedyś nie znosiłam kaw zbożowych, w ciąży się trochę do nich przekonałam, a Anatol genialny jest. Za Inka tak średnio przepadam

1 polubienie

Oj to przykro mi mamy kawełek do siebie :sweat_smile: ale pomyślałam sobie nawet że jakbyśmy się spotkały na warsztatach z chustonoszenia to bym Ci ją kupiła :sweat_smile: tylko, że ten termin taki dali że ja się nie zapisałam bo to mój termin porodu :see_no_evil::grinning:

A wlasnie u mnie duzo kokosowych :laughing:ja twraz poluje na ta karmelowa , w ostatecznosci zamowie , ale juz mam 2 i jak domówię trzecia to bede miala zapas do osiemnastki mlodej :laughing:

@Wesola95 O nieee a już liczyłam że mieszkasz niedaleko i będę miała całą kolekcję Anatola :joy:

@asiam1 ja piję dużo kaw, rano od razu wypijam, później robię zbożową więc w sumie szybko zapasy mi się skończą :smiley:

Kurcze jestem chyba dziwna bo wogole nie lubie takich smakowych kaw :rofl::rofl::rofl::speak_no_evil: zwykla z mlekiem moja ulubiona :rofl::rofl::rofl:

To ja też jestem dziwna hahaha. Jedyna która mi podchodzi to Paryż nocą bo ona ma taki delikatny aromat nawet nie smak :grin::grin:

1 polubienie

Nawet nie pilam :speak_no_evil::speak_no_evil: szczerze to nie lubie nic smakowego, herbat, kaw , nawet piwa z sokiem nigdy nie lubiałam pic :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Hahah ja tak zawsze robię że kupuję coś i sprawdzamy wszytkie rzeczy jakie ma w sprzedaży i dodaje do zakupów żebym miała przesyłkę za darmo​:see_no_evil::rofl:

Ja tez jestem jamuszem darmowycj dostaw :laughing: jak cos kosztuje 300 zl a przesylka 15 to za drogo . Jak cos kosztuje , chybq , ze przesylka za darmo to juz drogo nje jest :laughing: wiec tez zawsze dzielnie dobieram produkty.
Ja lubie smakowe , jedynie woda owocowa do mnie nie przemawia, po prostu za slodkie

1 polubienie

Hahaha z ład na to znam :rofl:

Witajww klubie :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::neutral_face::joy:

1 polubienie

Aj ja i tak bardziej herbatki, ale po tą kokosową to się chyba wybiorę :rofl:

W ogole kiedys jak bylam mala, pamietam herbate karmelową i wtedy mega mi smakowala , jakos niedawno znowu wypatrzylam taką w biedronce i narazie czeka zapakowana na dzien kiedy najdzie mi na nią ochota. Pilas moze ?

Jak ta herbata wygląda ? Nie widziałam jeszcze takiej :hear_no_evil::see_no_evil:

Maz juz ją dopadl :rofl: ale nie przyuwazylam kiedy i nie pytalam jak mu smakowała, jak wstanie na nocke to zapytam :sweat_smile:

1 polubienie

Dziękuję :smiley: ja się dziwię , że Ty jej jeszcze nie otworzyłaś

Kurcze jeszcze takiej nie piłam. Ja zazwyczaj kupuje jakieś różne smaki herbat ale u mnie w biedrze nie ma takiej🧐 a ogólnie lubię herbaty . Na taką napewno bym się skusiła.

Generalnie herbaty dilmah są baaardzo dobre smakowo, ale karmelowej jeszcze nie miałam okazji próbować. Zdecydowanie bardziej wolę zielone, ewentualnie owocowe, ale chyba i na tą się skuszę, bo mnie zaciekawiłaś :rofl: