Co polecacie na wzdęcia w pierwszym trymestrze? I co jeść, gdy odrzuca mnie od mięsa?

Ja do tej pory nawet nie wiedziałam, że jest kawa kokosowa :rofl: gdzie można taka kupić? Spróbowałabym bardzo chętnie

Mam i ja, czekoladowa! Z Auchan

Ooo nie pomyślałam o Auchan, dziś się wybiorę to poszukam czekoladowej i kokosowej :smiley: orzechowa idealnie wchodzi to ją też jeszcze dokupię :joy:

Lewiatan, Polo, Stokrotka, Dino, Intermarché i Carrefour :hugs: kupuj i dołączaj do naszego funclubu kawoszek zbożowych Anatola :sweat_smile:

To u mnie zawsze brat biega i mi daje znizke :rofl:
Podziwiam ludzi którzy potrafia i lubia biegac - dla mnie bieganie nie wchodzi w gre, spacer, taniec, plywanie, rolki wszytskie inne sporty swiata to jestem na tak. Ale bieganie dla mmie to nie do ogarniecia :face_with_hand_over_mouth:

Nie wiedziałam , że jest jeszcze czekoladowa :flushed: muszę ją mieć ! Szkoda , że Auchan tak daleko :slightly_frowning_face: @Mamamiski a jak już kupisz to daj znać jaki smak udało Ci się dorwać :smiley:

1 polubienie

Jezu czeloladowa :heart_eyes::astonished:
Jak juz bede przez was bankrutem to sie wporwadzam do ktorejs z was :rofl: trudno , same tego chcialyscie :rofl:

Byłam dziś w Lewiatanie, Carrefour i dino i tylko te klasyczne były :frowning: chyba musze zamówić na Allegro to od razu wszystkie możliwe smaki zamówię :joy:

1 polubienie

Szkoda , że nie m takiego pudełka że jest w nim kilka smaków i można każdy wypróbować :smiley: @asiam1 wszystkie razem zamieszkany :smiley:

1 polubienie

Ooo tak , jak te herbaty

@SylwiaMK podpowiedzialas , ze mozna sprawdzić smaki w internetach , i terax jak znajde karmelowa to mamy problem :rofl:
Edit . Cholopka , jest jeszcze czekoladowa , capuccino i karmelowa :money_mouth_face:

3 polubienia

Zamowie je wszystkie :joy:

Wpraszam sie do Ciebie :laughing:

1 polubienie

No namówiłyście mnie i też zamowie

Zapraszam :smiley: tylko mam problem ze znalezieniem kokosowej. Widzialam ze klasyczna, karmelowa, cappuccino, waniliowa i czekoladowa jest dostępna w gemini. Orzechowa już mam.

A jaki smak chcesz zamówić ? :smiley: @asiam1 @SylwiaMK ja teraz w każdym sklepie co będę to będę szukać tej kawy i jakie smaki mają :sweat_smile:

Hmm Właśnie mysle o czekoladowej , ale orzechowa tez mnie zaciekawiła

Orzechowa mi bardzo zasmakowała :smiley: Ale jak się dowiedziałam , że jest toffi i czekoladowa to już bym chciała je mieć w domu :smile:

Ja teraz najbardziej chce kokosowa bo nigdzie jej dostać nie można :joy:

Ja pójdę zobaczyć u mnie do dino :smiley: jak będzie to kupię mojej mamie bo bardzo uwielbia wszystko co kokosowe :smiley:

Ja googluje gdzie są najbliższe mnie dino :joy: