Co polecacie na wzdęcia w pierwszym trymestrze? I co jeść, gdy odrzuca mnie od mięsa?

@Wesola95 dołączam do pytania czekamy na wiarygodną opinię :smile: od ciebie zależy czy dojdą firmie dodatkowi testerzy :sweat_smile:

1 polubienie

U siebie, jestem z Wrocławia, jeżdżę raczej jedynie na jakieś biegi po 21km czy więcej, bo na takie dyszki czy piątki to więcej w aucie spędzę na dojazd niż będę biegła :face_with_peeking_eye::grinning: ale na tym stacjonarnym rossmanie zawsze dają fajne pakiety startowe wypchane kosmetykami :brown_heart: w drużynie - się biega :grinning: trzeba wrzucać rolki, relacje, być aktywnym w SM no i ogólnie promować markę - tak w skrócie mówiąc :grinning:

@magdap_96 @Patrycjaw25 - bardzo smaczna ta orzechowa! :drooling_face: na początku miałam mieszane uczucia jak zobaczyłam, że ona jest w torebkach a nie taka jak inka rozpuszczalna, alee posmakowała mi, no i ta cena - niecałe 5 zł :grinning: polecam jako substytut kawki :grinning: widziałam w innym wątku, że @asiam1 tez dziś kupiła, ale kokosowa :grinning:
@Magdallenka0897 a Ty już testowałaś? :hugs: dobra już widzę, że pisałaś że jest przepyszna! To ja się podpisuję pod tymi słowami :grinning:

2 polubienia

Dzięki możesz zgłosić się do producenta że Dzięki twoim polecajkom mają klientów i powinni jakoś cię za to wynagrodzić :sweat_smile:

:sweat_smile::sweat_smile: to @Magdallenka0897 to zapoczątkowała i poszło widzę lawinowo :sweat_smile: także która dziewczyna z forum nie piję Anatola z Dino to gapa!:sweat_smile:

Lubię takie polecajki, tanio i smacznie :drooling_face::grinning:

Haha widzę że wszystkie z forum dziewczyny zaczynają być zainteresowane tą kawą:sweat_smile::rofl:

Ja mam waniliowa z lewiatana i kokosowa z dino .
Polecam obie , juz wypróbowane , wchodza jak zloto

4 polubienia

Jadę do Ciebie na tą kokosową! :joy: 🩵
Mój Mąż lata po okolicznych Dino i Carrefourach i nigdzie nie ma kokosowej! :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:
Ja nie wiem czy taka pyszna że wszystkie wykupują czy po prostu pech i u nas nie ma :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Zapraszam do mnie :grin: a jak nie to wal na priw adres to ci wysle :crazy_face:

2 polubienia

A jaką Ci bardziej smakuje ? Muszę teraz kupić inną na wypróbowanie , o ile będą bo teraz mi je każdy wykupi :face_with_hand_over_mouth: wzięłam na początku tylko orzechową , bo nie wiedziałam czy smakowa mi zasmakuje a teraz ja nie widzę innych :face_with_peeking_eye: @Mamii na pewno jest taka pyszna :yum:

1 polubienie

Hahaha kiedy już okaże się że naprawdę nigdzie jej nie dorwę to chyba tak zrobię! :joy:

1 polubienie

Kurnaaa obie mega dobre . Jakby zalezala od tej decyzji przyszlosc swiata to wtedy bym wybrala , a tak to nie wybiore ,bo obie mi smakuja :sweat_smile:

Brzmi fajnie, jak nie zapomnę o tym, to bym chciała spróbować. Biec raczej nie będę, ale szybko chodzę to może coś tych kilometrów zrobię.
To ja też muszę skosztować te kawy zbożowe. One są tylko w Dino i Carrefour?

U nas są jeszcze w Lewiatanie , Polo i Stokrotka :smiley: @asiam1 to ja też muszę się zaopatrzyć we wszystkie smaki najlepiej :face_with_hand_over_mouth: @Mamii w końcu przyjdzie do was dostawa i się uda ją zdobyć ! :face_with_peeking_eye: będzie lepiej smakować takie wyczekane :smiley:

1 polubienie

I w lewiatanie , chyba w intermarche tez

Tak u mnie w Intermarche też są :slight_smile: to jakie polecajki jeszcze macie dziewczyny ? :smiley:

Nie pytaj! Ja jestem bardzo podatna na wszelkiego rodzaju polecenia i dla mnie każda okazja do zakupów jest dobra :grinning: z tą kawą też, kupiłam i mąż się pyta czy to dla niego kupiłam, bo ja przecież zbożowej nie piję, a ja mówię, że dla siebie kupiłam bo dziewczyny na forum poleciły :sweat_smile::see_no_evil: no, ale dziś też piłam, posmakowała mi :hugs:

Ja tez taka jestem :see_no_evil: ciagle sie smieje , bo ja jak ide na zakupy to mowie , ze ide sie “lumpić” a dzien bez lumpienia sie jest dniem straconym :rofl::rofl:
I tez uwielbiam wasze polecajki , kawe tez kupilam przez was , tak samo jak magiczne łyżeczki

Jej tą kokosową bym z chęcią spróbowała :heart_eyes: napewno jest smaczna odrazu jak widzę że coś jest kokosowe to kojarzy mi się z smakiem ptincessy kokosowej​:heart_eyes:

Jej! Ja uwielbiam wszystko co kokosowe :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile: no i poluje nadal na tę kokosową kawę zbożową :stuck_out_tongue_winking_eye: Ty.tu o kokosowej Princessie…i aż mnie naszła ochota na Rafaello! :face_with_peeking_eye::joy: A jest 23. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile: Dobrze że nie mam w zapasie bo jesczcze bym faktycznie się skusiła :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

Jejuu jak ja dawno jej nie jadlam , ale mam smaka teraz :see_no_evil:
Chociaz pewnie Cie rozczaruje , ale kawa kokosowa ma malo tego kokosa w smaki moim zdaniem . Jest bardzo dobra ,ale jakbym nie widziala etykietki to ciezkoby mk bylo polaczyc ten smak z kokosem