@Wesola95 dołączam do pytania czekamy na wiarygodną opinię
od ciebie zależy czy dojdą firmie dodatkowi testerzy ![]()
U siebie, jestem z Wrocławia, jeżdżę raczej jedynie na jakieś biegi po 21km czy więcej, bo na takie dyszki czy piątki to więcej w aucie spędzę na dojazd niż będę biegła ![]()
ale na tym stacjonarnym rossmanie zawsze dają fajne pakiety startowe wypchane kosmetykami
w drużynie - się biega
trzeba wrzucać rolki, relacje, być aktywnym w SM no i ogólnie promować markę - tak w skrócie mówiąc ![]()
@magdap_96 @Patrycjaw25 - bardzo smaczna ta orzechowa!
na początku miałam mieszane uczucia jak zobaczyłam, że ona jest w torebkach a nie taka jak inka rozpuszczalna, alee posmakowała mi, no i ta cena - niecałe 5 zł
polecam jako substytut kawki
widziałam w innym wątku, że @asiam1 tez dziś kupiła, ale kokosowa ![]()
@Magdallenka0897 a Ty już testowałaś?
dobra już widzę, że pisałaś że jest przepyszna! To ja się podpisuję pod tymi słowami ![]()
Dzięki możesz zgłosić się do producenta że Dzięki twoim polecajkom mają klientów i powinni jakoś cię za to wynagrodzić ![]()
![]()
to @Magdallenka0897 to zapoczątkowała i poszło widzę lawinowo
także która dziewczyna z forum nie piję Anatola z Dino to gapa!![]()
Lubię takie polecajki, tanio i smacznie ![]()
![]()
Haha widzę że wszystkie z forum dziewczyny zaczynają być zainteresowane tą kawą:sweat_smile:![]()
Jadę do Ciebie na tą kokosową!
🩵
Mój Mąż lata po okolicznych Dino i Carrefourach i nigdzie nie ma kokosowej! ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nie wiem czy taka pyszna że wszystkie wykupują czy po prostu pech i u nas nie ma ![]()
![]()
Zapraszam do mnie
a jak nie to wal na priw adres to ci wysle ![]()
A jaką Ci bardziej smakuje ? Muszę teraz kupić inną na wypróbowanie , o ile będą bo teraz mi je każdy wykupi
wzięłam na początku tylko orzechową , bo nie wiedziałam czy smakowa mi zasmakuje a teraz ja nie widzę innych
@Mamii na pewno jest taka pyszna ![]()
Hahaha kiedy już okaże się że naprawdę nigdzie jej nie dorwę to chyba tak zrobię! ![]()
Kurnaaa obie mega dobre . Jakby zalezala od tej decyzji przyszlosc swiata to wtedy bym wybrala , a tak to nie wybiore ,bo obie mi smakuja ![]()
Brzmi fajnie, jak nie zapomnę o tym, to bym chciała spróbować. Biec raczej nie będę, ale szybko chodzę to może coś tych kilometrów zrobię.
To ja też muszę skosztować te kawy zbożowe. One są tylko w Dino i Carrefour?
U nas są jeszcze w Lewiatanie , Polo i Stokrotka
@asiam1 to ja też muszę się zaopatrzyć we wszystkie smaki najlepiej
@Mamii w końcu przyjdzie do was dostawa i się uda ją zdobyć !
będzie lepiej smakować takie wyczekane ![]()
I w lewiatanie , chyba w intermarche tez
Tak u mnie w Intermarche też są
to jakie polecajki jeszcze macie dziewczyny ? ![]()
Nie pytaj! Ja jestem bardzo podatna na wszelkiego rodzaju polecenia i dla mnie każda okazja do zakupów jest dobra
z tą kawą też, kupiłam i mąż się pyta czy to dla niego kupiłam, bo ja przecież zbożowej nie piję, a ja mówię, że dla siebie kupiłam bo dziewczyny na forum poleciły ![]()
no, ale dziś też piłam, posmakowała mi ![]()
Ja tez taka jestem
ciagle sie smieje , bo ja jak ide na zakupy to mowie , ze ide sie “lumpić” a dzien bez lumpienia sie jest dniem straconym ![]()
![]()
I tez uwielbiam wasze polecajki , kawe tez kupilam przez was , tak samo jak magiczne łyżeczki
Jej tą kokosową bym z chęcią spróbowała
napewno jest smaczna odrazu jak widzę że coś jest kokosowe to kojarzy mi się z smakiem ptincessy kokosowej:heart_eyes:
Jej! Ja uwielbiam wszystko co kokosowe ![]()
no i poluje nadal na tę kokosową kawę zbożową
Ty.tu o kokosowej Princessie…i aż mnie naszła ochota na Rafaello! ![]()
A jest 23. ![]()
![]()
Dobrze że nie mam w zapasie bo jesczcze bym faktycznie się skusiła ![]()
![]()
Jejuu jak ja dawno jej nie jadlam , ale mam smaka teraz ![]()
Chociaz pewnie Cie rozczaruje , ale kawa kokosowa ma malo tego kokosa w smaki moim zdaniem . Jest bardzo dobra ,ale jakbym nie widziala etykietki to ciezkoby mk bylo polaczyc ten smak z kokosem