Co pomogło na ząbkowanie - powielony wątek

Niby nowe dziewczyny nie wiedzą żeby nie zakładać takich samych wątków no ale jest regulamin który teoretycznie akceptujemy przy zakładaniu konta. Więc wartalo by przeczytać bo robi się straszny chaos. Pozatym przy tworzeniu wątku pojawia się informacja że podobny wątek już istnieje

1 polubienie

To i tak dobrze, ja wchodzę to jest po 40 :see_no_evil:

1 polubienie

Ja mam wiecej w poprzednim miesiacu tak nie bylo, nie wiem jak bylo wczesniej ale teraz to bardzo duzo

Kiedyś w ogóle był tu spokój na forum. Teraz po zmianie Canpol chyba trochę bardziej reklamuje się też na FB i Ig dlatego więcej dziewczyn wie o forum. I super bo to wszystko się rozwija. Wiadomo że niektóre są tutaj tylko dla nagrody bo jest do wygrania super laktator Wiec każda walczy jak może :sweat_smile::sweat_smile: ale te dziewczyny co tutaj są już nie pierwszy miesiąc wiedzą że pisanie na siłę coś żeby tylko nabić komentarzy czy wątków jest bez sensu. Miałyśmy przykład niedawno że ktoś kto niby był aktywny ale nic nie wnosił do rozmowy nie wygrał i przygoda z forum się skończyła. Ogólnie zawsze trafiały się osoby które pisały żeby pisać i wygrać a jak nie wygrały to już ich nie ma.

Gdyby pojawiła mi się informacja że podobny wątek już istnieje to przecież nie zakładała bym kolejnego, przecież to logiczne. Poza tym przeprosiłam i już wiem żeby tego nie robić. Nie ma ludzi nieomylnych…

Komentarzy jest dużo bo są tu osoby nowe dla tego właśnie laktatora który jest do wygrania osoby z canpol babies będą mieli dużo pracy aby z pośród tylu osób wybrać tych pomocnych :blush: wyniki pewnie będą tym razem znacznie opóźnione :face_with_peeking_eye:

Chyba wzięłaś mój wpis zbyt personalnie do siebie. Nie miałam na myśli cię urazić. Pisałam po prostu ogólnie :slightly_smiling_face: niektóre z nas są tutaj na forum latami więc ciągle widzimy co się tutaj dzieje więc służymy pomocą tak po ludzku i piszemy co jest źle :blush:

1 polubienie

Osoby które są tutaj dłużej poprostu tylko podpowiadają jakie panują tu zasady i to jest fajne był porządek

3 polubienia

Ja trzymam kciuki na wszystkich :smiling_face:

1 polubienie

Być może wzięłam Twój wpis zbyt personalnie , ale poczułam się tak jak byś pisała prosto do mnie

Tak ,wiem i bardzo dziękuję, jestem naprawdę wdzięczna wszystkim osobom za pomoc

Oczywiście ja tak samo :blush:

Oby tu nie zrobiło się tak jak na niektórych grupach na Facebooku

3 polubienia

O nie to by było straszne tam to jest typowy hejt to raczej by wiele osób odeszło

tam to sie juz naprawdę nie da byc i strach o cos zapytac…
coraz mniej sie zdarza ze dostanie sie odpowiedz bez jadu chociazby

Szkoda, że tak często brakuje zwykłej życzliwości

1 polubienie

to prawda… a hejt staje się ‘‘na topie’’

Podejrzewam, że pojedyncze osoby czytają ten regulamin :sweat_smile:

1 polubienie

Dokładnie :wink: Fajnie jeśli ta życzliwa atmosfera się utrzyma :blush:

1 polubienie

No to tak nie było pisałam ogólnie :blush::blush: nie bierz tego do siebie :slightly_smiling_face: