Co przygotować na grila?

To jeszcze w miarę ceny, bo u nas w aglomeracji śląskiej ceny są zaskakująco wysokie - niektórzy potrafią liczyć sobie ponad 100 tys. zł … :face_with_peeking_eye:

A koło Poznania coś kojarzę że ludzie budowali się na ogródkach działkowych :see_no_evil: to tam też działki „z domkiem” są drogie :see_no_evil:

W ogóle od pandemii ceny działek ROD poszybowały w górę

Ooo to nie wiedziałam. U mnie są działkowicze którzy mieszka od puszczenie do zakręcenia wody (kwiecień-październik) :sweat_smile:

Ja po rozpoznaniu cukrzycy ciążowej mam taki przepis na panna Cotta na jogurcie naturalnym. Można go znaleźć w termomixie albo w googlach, możesz na to dołożyć malinki czy jagody i dzieci w 7 niebie

O brzmi ciekawie :heart:
To ten :arrow_down::arrow_down::arrow_down:

Sa tez tacy którzy mieszkają na działkach cały rok i kiedyś nawet było głośno bo nie wolno ze względów prawnych i infrastrukturalnych

W zycie na kredycie jest para ktora remontowała domek na dzialce i teraz tam mieszkaja nie wiem czy ogladacie :face_with_peeking_eye:

Są są i hodują kurki :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
Kocham ten odmóżdżacz :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

Ooo ostatnio nie miałam czasu oglądać ale chyba sobie muszę nadrobic

2 polubienia

Tak lubisz tak jak ja? :sweat_smile::heart:

Ja pierwsze słyszę o czymś takim :thinking:

Ale o czym o tym programie zycie na kredycie ? :speak_no_evil:

Ja też kocham to oglądać można sobie popatrzeć i się pośmiać

1 polubienie

Tak , nigdy nie oglądałam

Polecam :grin: może i głupie ale ja się wkreciłam

2 polubienia

Ja tez a ktora rodzine lubisz ?:see_no_evil:

1 polubienie

Taaak jest zdrowy i można dodać do niego różne owoce. Ja zrobiłam kilka razy i zawsze każdemu smakowało :blush:

1 polubienie

Ja lubie Górnika z rodziną bo są dla mnie najnormalniejsi, za to z tych ulubieńców do pośmiania się to Romowie i Jurek ze swoja Yulią.

2 polubienia

Rodzina romów i rodzina ze Sosnowca - hahahhaha uwielbiam ich „podejście” do życia :sweat_smile:

1 polubienie