To jeszcze w miarę ceny, bo u nas w aglomeracji śląskiej ceny są zaskakująco wysokie - niektórzy potrafią liczyć sobie ponad 100 tys. zł … ![]()
A koło Poznania coś kojarzę że ludzie budowali się na ogródkach działkowych
to tam też działki „z domkiem” są drogie ![]()
W ogóle od pandemii ceny działek ROD poszybowały w górę
Ooo to nie wiedziałam. U mnie są działkowicze którzy mieszka od puszczenie do zakręcenia wody (kwiecień-październik) ![]()
Ja po rozpoznaniu cukrzycy ciążowej mam taki przepis na panna Cotta na jogurcie naturalnym. Można go znaleźć w termomixie albo w googlach, możesz na to dołożyć malinki czy jagody i dzieci w 7 niebie
O brzmi ciekawie ![]()
To ten ![]()
![]()
![]()
Sa tez tacy którzy mieszkają na działkach cały rok i kiedyś nawet było głośno bo nie wolno ze względów prawnych i infrastrukturalnych
W zycie na kredycie jest para ktora remontowała domek na dzialce i teraz tam mieszkaja nie wiem czy ogladacie ![]()
Są są i hodują kurki ![]()
![]()
![]()
Kocham ten odmóżdżacz ![]()
![]()
Ooo ostatnio nie miałam czasu oglądać ale chyba sobie muszę nadrobic
Tak lubisz tak jak ja? ![]()
![]()
Ja pierwsze słyszę o czymś takim ![]()
Ale o czym o tym programie zycie na kredycie ? ![]()
Ja też kocham to oglądać można sobie popatrzeć i się pośmiać
Tak , nigdy nie oglądałam
Polecam
może i głupie ale ja się wkreciłam
Ja tez a ktora rodzine lubisz ?![]()
Taaak jest zdrowy i można dodać do niego różne owoce. Ja zrobiłam kilka razy i zawsze każdemu smakowało ![]()
Ja lubie Górnika z rodziną bo są dla mnie najnormalniejsi, za to z tych ulubieńców do pośmiania się to Romowie i Jurek ze swoja Yulią.
Rodzina romów i rodzina ze Sosnowca - hahahhaha uwielbiam ich „podejście” do życia ![]()