No właśnie. Raz że ciężko poprawić a dwa w trakcie moga wyjść przeróżne kwiatki.
Tak była rozprawa. Ja i mąż zeznawaliśmy. Na szczęście jak uciekli z miejsca wykonywania remontu to wszystko obfotografowaliśmy z mężem. Też miałam dowody w postaci SMS czy maili.
Najlepsze jest to że ja pomimo ich fuszerki i tak chciałam się z nimi rozliczyć ale jak już wszystko będzie zrobione i będę wiedziała co i jak. No to nie woleli wydać kasę, przegrać i pokryć nasze koszty sądowe.
@magdap_96 no my sami z mężem panele przycinaliśmy i kładliśmy i co potrafiliśmy to robiliśmy ale nie znamy się akurat na remontach
Ale jaka z tym fachowcem u twojej mamy. To moi wzięli sprzęt nim się wynieśli
Ale masakra. Strasznie trzeba uważać na ekipy- nam się trafiały fajne poza tą jedną którą musieliśmy pilnować bo robiąc sufit na piętrze zapomnieli powyciągać kabli z oświetlenia ogólnie to zabawne było to jak przyjeżdżaliśmy na budowę a oni tylko jak usłyszeli że jesteśmy to brali się za jakieś miotły, cokolwiek żeby wyglądało że pracują
Koleżanka miała z polecenia stolarza i zrobił jej kuchnię tak że nie jest w stanie otworzyć 2 szafek, miał poprawić ale jak już dostał pieniądze to więcej się nie pojawił. To samo miał kolega - fachowiec zrobił mu szafę i miał dowieźć fronty kolejnego dnia i już się nie pojawił
Ja miałam też z szafą numer bo zapomniał gościu jednej półki zrobić i mów że mi ją przywiezie i zamontuje ale żebym podpisała protokół odbioru. Podpisała z zaznaczeniem że brakuje półki. Potem się okazało że ją zrobił ale sami mielimy po nią jechać i w ogóle panele nam porysowali montując szafę także czasem tacy są ci fachowcy
Tragedia, my mieliśmy super meblarza, znajomy rodziców, drogi ale … w cenie bierze pod uwagę że coś ekipa może zniszczyć więc bez problemu naprawią lub zamawia kogoś kto naprawi
Dostał pieniądze na materiał bo miał jakieś rurki kupić ale ile to ja nie pamiętam. Moja mama ksiegowa to jak mu dala pieniądze to musiał pokwitować dużo to nie było wiec wyszło jakby dostał pieniadze zatą pracę co zrobił. Najgorsze, że potem nie można było nikogo znaleźć żeby zrobił tą łazienkę i dobre kilka miesiecy nie mieliśmy łazienki.
No właśnie to jest najgorsze że raz to ci lepsi fachowcy nie mają wolnych terminów, a dwa nie chcą wykańczać coś po kimś i czyjeś błędy ogarniać. Mi się udało przez kolega w pracy złapać gościa któremu jestem bardzo wdzięczna bo faktycznie porobił to czego nam brakowało i nie za jakieś grube pieniądze… a potem jeszcze biedny do sądu musiał przyjechać i zeznawać jako świadek
Nam mieli fachowcy pod klucz zrobić łazienkę a zostawili nas z niedokończoną. A mieliśmy gres na podłodze i ścianach i nie każdy chciał wiercić by powiesić szafki bo gres twardy i lubi pękać jak ktoś nie zrobi tego umiejętnie.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.