Co przygotować na grila?

W pepco dostepne grille dla dzieci 70 zl

Oo jakie fajne. Kurcze ja już nie mam gdzie tych pierdół trzymać :rofl::rofl:

Fajny ten grill ale widzę że od 3+ to mój jeszcze za malutki jest

Ja tez , ale chyba kupie bratankowi do nas na ogrod , on jeszcze skwierczy i swieci :face_with_peeking_eye::star_struck:

1 polubienie

Szkoda , że szybciej nie wiedziałam bym kupiła na święta :slight_smile:

Przed swietami ich nie widzialam , teraz wylozyli , ale fakt u mnie zawsze jakos z opoznieniem ten towar jest

Ja byłam w pepco przed świętami i też tego nie widziałam a byłam na zabawach

Ja u nas też ich nie widziałam :smiley:

Aleee mega są teraz te zabawki :face_holding_back_tears:

Oj tak , kuchnie, warsztaty , odkurzacze , zmywarki, pralki i teraz grill :star_struck:
Fajne to jest , dzieci uwielbiaja bawic sie w dorosle obowiazki /aktywnosci . W ogole teraz ulubiona zabawka mojej malej jest pilot od telewizora :see_no_evil: jak ona go widzi to az sie trzesie , zeby go dorwac :rofl:

U nas nyło podobnie! I mówie, ok ro kupie mu pilot zabawkowy…. Dosłwonie taki sam ale niestety nie zainteres go zabawkowy i tylko ten prawdziwy musiał być :sweat_smile::sweat_smile:

Ja wlasnie chcialam kupic pilot ale prawdziwy uniwerslqlny i nie wkladac tam baterii . Mysle , ze to bedsie nasz hit :face_with_hand_over_mouth::rofl:

Taaak! To zupelnie lepsze rozwiązanie! Aczkolwiek jak zobaczy, że nie dziala jak naciska to moze byc kłopot :face_with_hand_over_mouth:

Na szczescir jestesmy jeszcze na tym etapie , ze go gryzie i nie ogarnia do czegp sluzy :rofl: wiec przez chwile moze to zdawac egzamin . Haha po co teraz zabawki za kupe kasy jak moza kupic pilot :rofl:

Pilot jest najlepszy. W późniejszym etapie wchodzi drewniana łyżka i rózga kuchenna do tego miska i zabawa najlepsza

O tak , bratanek sobie upatrzal u nas takie cos do ucierania , nie pamietam jak sie nazwya :see_no_evil:

W ogole wpisalam “drewniane do ucierania” i sie okazalo ze chyba nie ma zadnej fachowej nazwy oprocz kula
No ale upatrzal sobie to i wlasnie garnek i odrazu na wejscie idzie i pokazuje co mu trzeba dac :see_no_evil: bardzo fajna zabawa , uszy odpadaja :rofl:

1 polubienie

No chyba nie ma na to nazwy haha. To są najlepsze zabawki o jeszcze te szczypce kuchenne :crazy_face:

1 polubienie

Nie no dziecka nie da się oszukać. Mój mąż przywiózł specjalny pilot ze starego telewizora. Prawdziwy by mały się nie bawił tym naszym i nawet jak coś naciskał to za plecami prawdziwym naciskał żeby mały myślał że to on ale gdzie tam on doskonale wie który działa a który nie :joy:

@Karcia to jak mój był teraz u teściowej to mu wyciągnęła garnki i miska i to była zabawa :wink:

1 polubienie

To mój syn u mojej mamy tylko dekielki od słoików go interesowały

1 polubienie

I po co kupować zabawki , wystarczą dekielki garnki i zabawa na całego :smiley: