Oo jakie fajne. Kurcze ja już nie mam gdzie tych pierdół trzymać ![]()
![]()
Fajny ten grill ale widzę że od 3+ to mój jeszcze za malutki jest
Ja tez , ale chyba kupie bratankowi do nas na ogrod , on jeszcze skwierczy i swieci ![]()
![]()
Szkoda , że szybciej nie wiedziałam bym kupiła na święta ![]()
Przed swietami ich nie widzialam , teraz wylozyli , ale fakt u mnie zawsze jakos z opoznieniem ten towar jest
Ja byłam w pepco przed świętami i też tego nie widziałam a byłam na zabawach
Ja u nas też ich nie widziałam ![]()
Aleee mega są teraz te zabawki ![]()
Oj tak , kuchnie, warsztaty , odkurzacze , zmywarki, pralki i teraz grill ![]()
Fajne to jest , dzieci uwielbiaja bawic sie w dorosle obowiazki /aktywnosci . W ogole teraz ulubiona zabawka mojej malej jest pilot od telewizora
jak ona go widzi to az sie trzesie , zeby go dorwac ![]()
U nas nyło podobnie! I mówie, ok ro kupie mu pilot zabawkowy…. Dosłwonie taki sam ale niestety nie zainteres go zabawkowy i tylko ten prawdziwy musiał być ![]()
![]()
Ja wlasnie chcialam kupic pilot ale prawdziwy uniwerslqlny i nie wkladac tam baterii . Mysle , ze to bedsie nasz hit ![]()
![]()
Taaak! To zupelnie lepsze rozwiązanie! Aczkolwiek jak zobaczy, że nie dziala jak naciska to moze byc kłopot ![]()
Na szczescir jestesmy jeszcze na tym etapie , ze go gryzie i nie ogarnia do czegp sluzy
wiec przez chwile moze to zdawac egzamin . Haha po co teraz zabawki za kupe kasy jak moza kupic pilot ![]()
Pilot jest najlepszy. W późniejszym etapie wchodzi drewniana łyżka i rózga kuchenna do tego miska i zabawa najlepsza
O tak , bratanek sobie upatrzal u nas takie cos do ucierania , nie pamietam jak sie nazwya ![]()
W ogole wpisalam “drewniane do ucierania” i sie okazalo ze chyba nie ma zadnej fachowej nazwy oprocz kula
No ale upatrzal sobie to i wlasnie garnek i odrazu na wejscie idzie i pokazuje co mu trzeba dac
No chyba nie ma na to nazwy haha. To są najlepsze zabawki o jeszcze te szczypce kuchenne ![]()
Nie no dziecka nie da się oszukać. Mój mąż przywiózł specjalny pilot ze starego telewizora. Prawdziwy by mały się nie bawił tym naszym i nawet jak coś naciskał to za plecami prawdziwym naciskał żeby mały myślał że to on ale gdzie tam on doskonale wie który działa a który nie ![]()
@Karcia to jak mój był teraz u teściowej to mu wyciągnęła garnki i miska i to była zabawa ![]()
To mój syn u mojej mamy tylko dekielki od słoików go interesowały
I po co kupować zabawki , wystarczą dekielki garnki i zabawa na całego ![]()