słyszy chyba wszytsko tylko troche inaczej w koncu jest zagłuszane przez bicie serca i pracę różnych organów
Ja równiez myśle, że wszystko słyszy lecz nie na wszystko reaguje.
u mnie na razie nie ma jeszcze kopniaków
Fajnie jak się mówi coś do dzidziusia i dotyka się brzuszka a nasze maleństwo reaguje na nasz głos i cheć nawiązania z nim kontaktu.
ja słyszałam ze w brzudszku dzidzia słyszy głośnej niz naprawde sie mówi? czy to prawda… moze z was ktos wie
to prawda miło jak mówisz do dziecka a ono reaguje na twój glos
nie wydaje mi się by w brzuchu dziecko słyszało coś głośniej niż faktycznie jest
na pewno coś słyszy
ja slyszalam ze dziecko w brzuchu slysze glosne szumy, dlatego potem uspokaja sie na dzwiek odkurzacza czy suszarki.
cos musi w tym być bo cały dzień była dzidzia spokojna w brzuchu a jak tylko siostrzenice przyjechały i zaczeły wariować to od razu zareagował kopaniem:)
moja mala krecila sie jak muzyke slyszala i meski glos
Moniqell to w przyszłości będzie chyba bardzo towarzyska i imprezowa skoro takie klimaty ją ruszały.
moje dziecko to napewno słyszało wciąż dzwoniące telefony w pracy
Nie wiem czy słyszy głośniej. Siedzi w wodzie a woda zwyczajowa wytłumia dźwięki - chyba
moje dzsiecko m okreslone pory kiedy sie wierci… reaguje na rozne rzeczy a uspokaja sie przy ViValdim
Moje to krzyki często słyszalo i teraz mam małego nerwuska
ja mam nadzieje ze moj synek nie bedzie nerwowy
Ja ostatnio straszna fajtlapa jestem i wszystko mi z rąk leci i co chwilę jest jakiś huk, ale mała jakoś specjalnie nie reaguje, chyba się przyzwyczaiła:)
Grunt to spokój. Dziecko to wyczuwa.
oj nie zawsze da sie trzymac nerwy na wodzy nie jest to takie latwe…