A może jakieś zatrucie? Ciekawe w sumie
Nie zmieniejsza, nie schodzi wcale ![]()
też jakby myślę bolało bardzo to nie mogłaby chodzić na tej nóżce. No nic bede patrzyła przez week co się wydarzy z tym.
Biedny oby mu przeszło szybko . Najważniejsze żeby teraz pił powoli mu apetyt wróci.
Chyba wychodzimy na prostą. Na kolacje zjadl kleik ryzowy. A przed snem wypil butle (jeszcze jedna na noc pija). I spokojnie zasnal ![]()
No to super czyli powoli mija ![]()
Kurcze wygląda jak ukąszone, bo nawet dwie takie kropeczki są, jakby punkciki gdzie widać właśnie takie jak ślad po ugryzieniu ![]()
Kleszcz by nie ugryzł i sam nie odczepił się, musiałby być usunięty, więc kleszcza bym wykluczyła ![]()
A może jakaś osa? Po osie często dość mocno puchnie miejsce, kilka razy mi się zdarzyło miec tę nieprzyjemność…
wtedy właśnie było widać taki punkt gdzie kąsnęła i właśnie czerwone, dość mocno spuchnięte miałam.i to długo się mi utrzymywało ![]()
O no to idzie ku lepszemu. Albo się czymś struł albo jakąś jelitówką
Niestety wirus żłobkowy gaktycznie Mas dopadl.
Byly wymioty i stan podgorączkowy wvzoraj i rano.
Teraz biegunka.
Dajcie moc ![]()
Z tym czatem gpt to trzeba uwazac i byc czujnym. Cxesto myli sie nawet w obliczeniach. Pomoc AI jest ok ale trzeba tez samemu to ocenic czy ma sens.
przekqzuje dzuo siły dla Was. W szczegolnosci w te upalne dni
Dziękujemy ![]()
Maż z Synkiem czekaja w kolejce na świątecznej wlasnie
Dziewczyny , dzis ja potrzebuje CPR
Mala cos ugryzo . Nie wyglada to dobrze . Ja osobiscie nigdy czegos takiego nie mialam. Podpowiecie?
To jest na lydce
O kurde
jakby mrówka albo komar bo taki bąbel jest
kwaśna wodą spróbuj moze? To ma od wczoraj ? A może nad basenem końska mucha , one sa okropne i latają przy wodzie. Też jest cała masa takich malutkich ala os i Też kolo wody latają ![]()
![]()
![]()
Trochę wygląda na uczulenie po ugryzieniu, mała nie jest marudna ? Najlepiej jest zaznaczyć czymś obrzeże tej czerwonej plamy żeby widzieć czy się nie powiększa
Niestety to cos innego ![]()
@asiam1 też mi to wygląda na ukąszenia, może fenistil warto podać, mi pediatra ostatnio polecała doustny dla takich maluszków
Oo tak zrobie ! Dobry pomysl i o tym bym nie pomyslala , jak wstanie z drzemki to obrysuje . Ogolnie mala marudzi na zeby . Duzo sje teraz dzieje , bo i mleko i zęby wiex naprawde ciezko stwierdzic jaka jest przyczyna marudzenia
@MamaSloneczka wedlug dr.google wlasnie moze byc meszka , mrowka albo gzgcos tam . Nie mam zelu zadnego w domu i tu widze swoj blad , bo lepiej miec cos na zapas i lepiej zeby sie zmarnowalo nie uzyte niz nie miec wcale
posmarowalam jej zelem aloesowym i narazie spi . Kwasna wode tez wyprobuje . Akurat dzisiaj jak temperatura na zewnatrz wynosi 41 stopni
jest niedziela handlowa , ale jak bedzie dalej to tak zle wygladac to chyba bede musiala jednak jechac
Ja mam takie po komarze. Podobne mam gdy ugryzie mnie konska mucha lub meszka ale wtedy bardziej rozlegle. Mozna wedlug mnie smarowac Fenistilem.
No nie wygląda to dobrze. A nie jakaś pszczoła? Bardziej coś takiego bym obstawiała. A swędzi ją? Drapie się tam ?
Mi się bardzo podoba teraz AI, pod innym wątkiem wrzuciłam link do tworzenia książek Boże drogi jakie to jest fajne
@asiam1 ja takie mam po ugryzieniu tej końskiej muchy czy jakoś tak się nazywa oj wredne to i swędzi
Aktualizacja ugryzienia . Duzo sie zmiejszylo zaczerwienienie i teraz wyglada to juz naprawde spokojnje . Dalej nie wiem co to moglo byc , nie wygladalo jakby ją swedzialo czy przeszkadzalo w jakis sposob , a jedynie paskudnie i powaznie wygaldalo . Dzis zaopatrze sie w Fentisil zeby uniknac tego stresu przy napstepnych ukaszeniach