Mi nigdy nie spadała sama z siebie nawet przy KP i zawsze powtarzałam że to jest MIT. Dopóki się sama za siebie nie wzięłam... ( ćwiczenia i dieta - ograniczenie słodyczy itp) to nie było żadnych efektów.
Oliwia ja nawet już nie patrzę czy wpada czy nie. W ciuchy z przed ciąży mieszczę się i tyle na resztę nie patrzę
ja też się mieszczę i to najważniejsze
U mnie niestety nie jest z tym tak kolorowo 😓 zaczęły się schodki po pierwszej ciąży i poronieniach tak to zawsze było idealnie
ja mam wagę z przed ciąży i mieszczę się w ciuchy bez większego problemu;p
co do czasu dla siebie to wzięłam się za swoją skórę i codziennie się szczotkuję, póżniej balsam nawilżający i mam takie małe spa codziennie.
Ja tak od razu nie schudłam dopiero po roku tak bardziej zaczęła mi spadać waga
Jestem tego samego zdania co poprzedniczki. W życiu trzeba znaleźć wreszcie trochę czasu dla siebie. Ostatnimi czasy moja znajoma zainspirowała mnie do zmiany mojego podejścia odnośnie robienia zakupów. Nie ukrywam, że od zawsze miałam słabość do różnego rodzaju promocji, szczególnie w sklepach z odzieżą. Zaowocowało to oczywiście całą masą niepotrzebnych ubrań w mojej szafie. Na szczęście udało mi się to ogarnąć i teraz stawiam na wysoką jakość. Swoją drogą to bardzo spodobały mi się eleganckie sukienki z tego sklepu - https://vissavi.pl/21-sukienki Może macie wyrobione zdanie na ich temat? Będę wdzięczna za pomoc.
Widzę że sukienki w przeciętnych cenach nie za drogie nie za tanie . Ja jednak wolę iść do sklepu i przymiezyc jednak z zakupem przez internet różnie bywa
Nati też uważam, że lepiej przymierzyć, niż póżniej się męczyć z odsyłaniem tych rzeczy i czasami dopłacaniem do interesu jeśli nie ma darmowego zwrotu.
Ja też wole przymierzyć
wybieram sie sama na rower, idę na masaż lub robię sobie zabiegi pielegnacyjne w domu