Czas tylko dla siebie

Superczas moja w dzień też tak czasem śpi że po max 5 minutowe drzemki ale chociaż w nocy lepiej śpi. Rzadko się zdarza że w dzień pospi w domu np ok godziny. Zazwyczaj jak już to na spacerze 

U nas już lipa z drzemkami mlody nie śpi prawie wcale od wilekanocy a jak zabrałam smoczek to już totalnie się skończyło....  

Anulka z jakiej apki korzystasz?? Ja w sumie z żadnej sama sobie do tej pory narzucałam wyzwania np w lipcu minimum 300 km na rowerze w plenerze ❤️

Musze się znów zebrać bo przytyłam 2 kg :-( szkoda ze minusów nie było tak szybko widać na wadze :-( 

Oliwcia dlatego ja rzadko się ważę 

Moja waga tez jest odstawiona ;)

ja wstaje i dalej jestem zła że tyle jest na + ale powoli spada

A Ja jest.zla że mam za dużo na minusie. Chciałabym przytyć;)) 

Martyna No niestety tak źle i tak nie dobrze.. 

Co do ważenia też tego nie lubię robić ale sama po sobie też widzę że znów mi się coś przybrało także waga jednak nie kłamie w moim przypadku 🤣

Ja raz na jakiś czas ważę się sprawdzić czy waga stoi czy spada hehe 

U mnie po tej siłce jak na razie waga bardzo mało spadła, ale już po ubraniach widzę, że są luźniejsze, więc powoli widać efekty.

Misiombrowa chodzisz na siłownię? Ile już czasu?

Oooo ciekawe kiedy ja coś zacznę w tym kierunku bo coś mi nie idzie 

ja to leń jakoś teraz po urodzeniu jestem 

MiśkaPyska przy dzieciach można nieźle się nabiegać naćwiczyć

No ja się przy 1 nabiegam ake zaraz wsunę coś słodkiego także nic to nie da za bardzo aby zrzucić zbędne kg 

Mi kilogramy same lecą w dół  

Mi tam coś też leci z wagi. Ale i tak planuje ćwiczyć. A jak wyjdzie okaże się 

Mi jakoś nie chcą :D 

W czasie wolnym przeglądam blogi z modą ;)

ja prowadzę konto książkowe bookstagram na Insta i czytam nałogowo książki do tego kocham rower w plenerze i jak mam tylko szanse i okazję to się wyrywam z domu , przez całe wakacje jeździłam prawie codziennie z dwójka szkrabów  

Jeśli chodzi o temat odchudzania i zbędnych kg to ja od zeszłego roku wzięłam się za siebie i do lutego schudłam ok 18 kg po czym totalnie sobie pofolgowałam i teraz znów się biorę za siebie !! 

Mi dopiero po roku tak waga zaczeła spadać