Mazia dokładnie ja tak samo z każdej chwili wolnej cieszę się
Mam czasu najwięcej dla siebie jak dzieciaki słodko zasną. Malutki szybko odpływa ale znowu starszy chce trochę uwagi mieć i bajkę żeby mu opowiedzieć
Ja jak dzieci idą spać to i ja też
Oj Ja jeszcze posprzątam i się przemyje i się kładę
Ja się ostatnio zapisałam na siłownię. Muszę się wziąć za siebie po porodzie, bo waga jeszcze nie do końca zrzucona, a przy okazji mam chwilę dla siebie :)
ja dopiero jak wszystko porobię to się kładę spać na noc już
MiśkaPyśka ja czasami odpuszczam. Z rana ewentualnie posprzątam
Oj Ja też miałam się zapisać ale jakoś zwlekam . Tylko ze ja znowu chcialam zbudować masę mięśniową. Bo ważę.mniej niż jak zaszłam w ciążę;D
Narazie jedyny czas dla.mnie jaki mam to czas na kąpiel.. czasem jest go ciut czasem ciut więcej ^^:]
Superczas tak dzieciaczki dają w kość ?
Super czas to ja mam trójkę bąbelków i tez tego czasu jest mało :D
No ja to sue dziwię, że masz jeszcze czas na forum przy 3 dzieci :D
Anulka widać że jest dobrze zorganizowana że znajduje czas. A forum
No tak ja przy jednym też znajdę ale jakbym miała więcej to już zapewne nie
Anulka mozect tak Ci się wydaje że przy większej nie udałoby się a może być znalazła
Ja mam jedno i zaczynam dopiero ogarniać co robić by ciut mieć czasu bo Ona cały czas cycek musi czuć
Superczas moja młodsza też dużo wisi na piersi ale jakoś udaje się poogsrniwc wszystko i jeszcze przecież mam starsza pod opieką
No mója nie spi kilka godzin tu zaśnie odłożę i juz turbo drzemka max 5 min... chyba że leży przy cycku to spi dluzej
Myślałam swojego czasu o bieganiu ale odpuściłam bo po prostu nie mam co z dziećmi zrobić ...
Jeśli chodzi o moje pasje i o to co robię dla siebie to moja odskocznią są wypady na rower ! jak jest mąż i jest możliwość to wychodzę sama a jak nie to jadę z dziećmi wyznaje zasadę że lepsze to niż nic , do tego nałogowo czytam książki i prowadzę dwa konta na Instagramie (oczywiście tak na luzie bez parcia i spiny !!)
Powiem Ci ze mi teraz siostra wysłała taka aplikacje no ona reguralnie ćwiczy także płaci 89 zł a tak to niby 119 czy 129 nie pamiętam. A że jest teraz w ciąży to mam do wykorzystania 24 dni chyba :D
Także niedługo zacznę