A to chyba zależy bo ja ostatnio posprzedawalam body nawet z Sinsay były i z hm. Taki zestaw chyba 9 par wystawiłam za 30zl i pani od razu kupila dosłownie po chwili aż się zastanawiałam czy to nie oszustwo ![]()
czasem jest tak ze coś się wystawi niby fajnego i w dobrej cenie ale się nie sprzeda a czasami wystawi się coś gorszego i pójdzie od razu. To spora loteria. Ale ja też zawsze jak wystawiał np spodnie to kładę centymetr pod zdjęciem żeby było wiadomo ile co ma w pasie. Bo sama pytam o takie rzeczy. Kiedyś mi jedna pani napisała że spodnie z nike za 20 zł to jak chce to niech kupuję a jak nie to nie bo ona mierzyć nie będzie. No dobra za 20zl ale jak będą za szerokie bądź za wąskie to po co mi one. Ja teraz patrzę tylko na ogłoszenia gdzie są podane wymiary bo rozmiar rozmiarowi nie równy. Mały ma cześć rzeczy na 92 a część na 98-104 więc jest różnie
Z tymi rozmiarami to sie zgodze , czaseem jak przykladam bodziaki do bodziakow niby o tym samym rozmiarze to sie za glowe lapie
u mnie 3 rozne rozmiary , bluzy , czy ogolnie dresy w ogole zyja swoja rozmiarowka
U nas to samo a już w pasie spodnie to jest dramat. Mój mały nie należy do chudzinek ale nie jest też gruby. Wszystkie spodnie za szerokie w pasie no szlak mnie trafia a jak wezmę rozmiar mniejszy to są za krótkie. Kupiłam z Nike 2 pary i uwaga w pasie cisną w brzuch i weź tu człowieku być mądry
Moja z tych malusich dzieci , bo 10 centyl i wszystko w pasie wisi jak u lumpika
juz nawet nie zwracam na to uwagi ![]()
No tak ale jak moj już biega to jemu to przeszkadza jak spaduje mu z tylka. I sam mówi że mu nie wygodnie. Zawsze przerabiam te spodnie ale kurcze no tak o 3-4 cm to jest dużo. Zastanawiam się które dzieci są tak grubiutkie ahah
A nie no, to wiadomo , jak juz starsze dzieci to przeszkadza . Ale i dla dorosolych rozmiarówki to zenada
ja niemalnie przed ciaza nosilam M (w tym naklepszym okresie) ale jaka byla moja radosc jak kupilam sweterek xs
przed schudnieciem do tego M To nie moglam sobie w sumie nic logicznego kupic oprocz leginsow i dresow bo wszytsko jaknnie w tylku , to w udach bylo przyciasnawe ![]()
Hahaha ja też uwielbiam rozmiary bliz oversize bo zawsze wejdę w XS ![]()
![]()
![]()
Cichutko
zaden tam oversize , na metce jak byk xs pisze i jakby ktos pytal to dalej w niego wchodze ![]()
![]()
a tylek jak trzydrzwiowa szafa ![]()
ale na metce xs jest ? JEST ! ![]()
Taaak liczy się rozmiar z metki a nie rozmiar faktyczny ![]()
![]()
Jakbym mogla to bym ta metke na prawa strone przeszyła, a co ! Niech widza ![]()
Haha tak. A jaki człowiek dumnyuz siebie że wszedł w XS ![]()
ja uwielbiam chodzić na wiosnę w bluzach córki bo ona ma właśnie takie duże XS ![]()
mąż kiedyś się pyta z kad mam taką bluzę a ja dumnie mówię to Weroniki ![]()
Haha ja kumam tą dume , dobrze , ze daja nam sie producenci ubran dowartościować. Bo co ostatmio ide do sklepu to sie zalamuje … znowu wszytsko króciutkie ![]()
Hej, u nas niestety się nie sprawdził ani przy jednym, ani przy drukim dziecku. Widzialam ostatnio taką gąskę-maskotkę, która "klepie"dzieciątko po pleckach. Opinie są bardzo pozytywne. Spodziewam sie 3 dziecka i sama zastanawiam się nad taką opcją.![]()
Krótkie bluzeczki i obcisłe dzwony ![]()
no jak ja mam tak wyjść do ludzi? Ja muszę mieć wszystko zakryte ![]()
Ja w ogoloszenii też podaje wymiary, bo nie chce mi się później odpisywać na wiadomości
Ja też zawsze robię zdjęcia na centymetrze żeby ktoś sobie sam zobaczyła rozłożenie centumetra do zdjęcia to 3 sekundy i mniej użerania się później ![]()
![]()
To prawda ja poprostu wstawiam całą pakę chcesz bierz bo po jednej rzeczy to mi się nie chce wystawiać ![]()
@Mamatosiaczka hej myślę że ta łapka klepiąca jest na zasadzie trochę jak z misiami u jednego się sprawdzi a u drugiego nie . Też widzę ich duzo na internecie ostatnio , na temu sie ivh dużo wyświetla.
Zadtanawiam się wlasnie, czy to w ogole zds egzamin, choć opinii jest wiele pozytywnych. Tylko też pytanie, czy maluszek się do tego nie przyzwyczai i do nocnego zadypiania i drzemek nie bedzie tego “klepusia” potrzebować. ![]()
To tak samo jak z szumisiami, one same z siebie krzywdy nie zrobią o ile używamy ich z rozsądkiem to ma być tylko pomagacz, a nie coś co ma nas zastapic
plus trzeba się liczyć z tym, że każdy dzieciak jest inny i to co przypasuje jednemu nie koniecznie przypasuje drugiemu ![]()
Mowisz o opiniach na facebooku w komentarzach? Na nir trzeba bardzo uwazac , bo czesto są wykupione . Nie miałam klepisia , bo balam sie wlasnie tego “uzaleznienia”
@Karcia o tak ! Top i dzwony, a gdzie ciuchy dla mnie ?
malo tego ostatnio bylam w hausie i tam wisialy takie malutkie skrawki materialu , ale serio malusie , mysle sobie nie wytrzumam jak nie zobacze co to jest okazalo sie , ze to byly takie króciutkie topy bez ramiaczek (jak opaski na glowe prawie ze ) ale najbardziej zadziwily mnie rozmiary, bo ja bym ich nawet na udo nie naciagnela ![]()