Czy misie szumisie są warte zakupu?

Często jak odwiedzali nas goście, pytali czego potrzebujemy dla dziecka, więc wtedy wysyłałam kilka propozycji w różnych przedziałach cenowych żeby każdy znalazł coś w swoim budżecie i tym sposobem jednym z takich prezentów była wydra. Pomimo, że sądziłam, że bardziej ją wykorzystamy i tak jest w użyciu i bardzo ją lubimy, chociaż przy tym dziecku nie byłby to gadżet must have :blush:

2 polubienia

U nas też nie jest must have, że bez niej by się nie obeszło, chociaż pierwsze miesiące była faktycznie bardzo pomocna. Teraz też nam się sprawdza i jako szumis i jako przytulanka

1 polubienie

Fajnie zapisuje sobie w takim razie nazwę i będziemy próbować :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Hahah no tak w nocy czlowiek chce dzybko zadziałać a na YouTube wiadomo reklamy też się wbijają co jakiś czas …dziecko nie bedzie czekać aż reklama minie :smile: a te wyderki widziałam nowe na vintedzie w pudełkach ludzie czasem po 70 zł sprzedają tam też można poszukać :slightly_smiling_face:

A ciekawe czy to z tej akcji allegro, bo one wtedy były po 80 zł chyba

Możliwe albo komuś dublował się prezent i chcieli szybko opchnąć na internecie bo po co komu dwa takie same misie. Ale co do wyderek jest ich naprawdę sporo na vintedzie i właśnie nowych zapakowanych , zastanawia mnie dlaczego aż tyle osób je sprzedaję :thinking::thinking::thinking:czyżby nie trafiony prezent​:face_with_monocle::face_with_monocle:

Hmmm możliwe, my teraz na chrzcie dostaliśmy od chrzestnych m.in. takiego zwykłego misia i później rozmawiam z nimi że się cieszę że go kupili bo mieliśmy coś małej takiego sprawić bo n wydrę ale jej nie pasuje i nie może się przytulać a oni że chcieli kupić wydrę z FP bo taka fajna polecana ale nie było w sklepie jak pojechsli i wzięli coś innego. Nie wiedzieli że ona nie działa jak przytulanka że jest dość ciężka i że nie zalecane jest by była blisko dziecka.

1 polubienie

W smyku jest teraz promocja na zabawki fp, jak się kupi za 100 to oddają 50 zł.

3 polubienia

Ooo to świetna promka :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: trzeba odwiedzić smyka w takim razie​:smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Dodatkowo przy zakupie za 70 zł i oddaniu zużytych cumelków dają maskotkę :grin:

Pierwszy raz się spotykam z takim określeniem cumelek :smile: musiałam aż zgooglowac. No nie a ja na bieżąco wyrzucam :disappointed:

Ooo to ciekawe, a do kiedy? My właśnie wymienić musimy :sweat_smile:

Do 30 listopada :heart_hands::blush:

1 polubienie

Coś się nie załadowało

Hahahha a ja czytam "cumelków " i myślę co to takiego :rofl::rofl::rofl: ale już wiem to smoczek :rofl::smile: fajna opcja u nas tyle smoczków córka miała

Fajna ta akcja, była w smyku już rok temu

Muszę skorzystać! Moze w weekend jakiś nam się uda przejść. Ciekawe czy łączy się z tą ofertą z FP

1 polubienie

Oooo to fajne :smiling_face: :smiling_face::smiling_face:

Ja dziś wybieram się na zakupy moze coś fajnego upoluje się

Ja dzisiaj się wybieram na targi będę mamą, jestem ciekawa tego wydarzenia.