Ta druga moze byc ciekawa. Sam tytul zacheca. Pozwol mi wrocic tez przykulo moja uwage. Nie czytalam tych ksiazek.
Oliwcia a co oglądasz na netflixie? Nie wiem co właśnie teraz zacząć
U mnie tylko komedie albo filmy akcji. Takie lubi moj maz. Czasem wlaczymy cos innego dla odmiany.
Monia obecnie skonczylam oglądam Uwięzione fajny serial ...
Wczesniej oglądałam między innymi Dom z Papieru ♥️ , the Rain ,the 100 to też seriale z filmow to nie wiem co lubisz ale ja lubię np katastroficzne , epidemiologiczne oglądałam ostatnio film " Nie otwieraj oczu " też spoko "
Oliwcia oczywiście dom z papieru mam juz za sobą. I teraz ciężko mi coś wybrać. Z mężem oglądałam narcos i elchapo.
Seriale to ja kiedys lubilam ogladac brazylijskie. Tak mi sie jezyk podobal, ze sie zaczelam jezuka uczyc. Stare czasy.
Pati przeczytałam "na skraju załamania" ale powiem Ci szczerze że "za zamkniętymi drzwiami" bardziej mi się podobało. I teraz "pozwól mi wrócić" też dla mnie dużo lepsze niż na skraju.
Ja na seriale niestety nie mam czasu..
Dom z papieru, też obejrzalam i super. House of cards mogę polecić. A teraz to chyba pozycja obowiązkowa to Wiedźmin. Ja nie lubię fantastyki, ale, że to polskiego autora to się skusiłam i uważam, że warto. Grę o tron w sumie też lubiłam.
Mama.Hani to teraz szykuj się na nową :) mi też za zamkniętymi drzwiami najbardziej się podobała :)
Dziewczyny Netflix to zlo wcielone hehehe ja najbardziej lubię Wataha , Gra o tron , Wikingowie , Dom z papieru ( już niedługo kolejny sezon )
Ja nie oglądałam ani watahy ani wiedźmina ani gry o tron ... Wszyscy się tym zachwycają a mnie jakoś nawet nie korci żeby zacząć to oglądać . A co do Netflixa jako zła wcielonego to zgadzam się w 100 %
Oo matko.. Dziewczyny przeczytałam "pozwól mi wrócić" i powiem Wam że takiego zakończenia się nie spodziewałam..
Ja jeszcze nie zaczęłam tego czytać wzięłam się za Mroza teraz .. ino chwilowo trochę z czasem kuleje więc się nie spinam
Mama_Hani, oj chyba nieźle wciągnęło jak do 1 czytałaś :)
Oj Netflix to zło wcielone, ale jakoś jak siedzę sama to nic nie oglądam. Cały dzień mam tv wyłączone, dopiero jak mąż wraca to jakieś wiadomości czy coś to włączy. Na netflixie oglądam tylko z nim. Te seriale to takie nasze wspólne spędzanie czasu.
Paati, mówisz nowy sezon domu z papieru niedługo. Super, bo ten ostatni to tak nieciekawie się skończył.
Właśnie bratowa mi przywiozła parę książek i w tym "za zamkniętymi drzwiami". Chętnie w takim razie przeczytam jak tak polecacie
A dom z papieru tak ma być nowy sezon jak się nie mylę jakoś w kwietniu
Ja jeśli już oglądam Netflixa to raczej na telefonie na tv nie mam czasu i zazwyczaj każdy odcinek czy też film jest oglądany na kilka razy bo robię to tylko w wolnej chwili albo jak usypiam małego
Skończyłam czytać "listy zza światów " Remigiusz Mróz nawet fajna ale jakoś mega mnie nie porwała pomimo tego że ciekawie się czyta i jest ten niedosyt gdy trzeba odłożyć książkę co będzie dalej ...
Mama.Hani ja akurat po tej książce jak skończyłam czytać nie mogłam się pozbierać tak mną wstrząsnęła i też nie spodziewałam się takiego zakończenia , mam nadzieję że kolejna również będzie tak dobra :)
Rena tak będzie teraz w kwietniu nowy sezon, też tak uwazam że poprzedni skończył się nijako . Już się doczekać nie mogę kolejnego .
Ja chwilowo mam zastój jak jakieś ksiazki bardzo mi się podobają to muszę je przetrawić ze tak powiem żeby zacząć coś nowego . :)
U mnie chwilowy brak czasu na wszystko. Za duzo obowiazkow na mnie spadlo.
Ja czytam obecnie są zamkniętymi Drzwiami ... Choc robię to bez spiny bo trochę czasu brak