Czytam Bo Lubie ;-)

Sylwia daj znać jak przeczytasz jestem ciekawa jak wrażenia :) 

Ja teraz czytam Ameryka.pl. Taka lekka książka. Opowiedziane różne historie ludzi, jak to się stało, że wyimigrowali i jak ich życie się tam potoczyło. Jeden rozdział jedna historia i bardzo szybko się czyta. Ciekawa bo jednak dużo w rodzinie tych imigrantów się ma i sama wielu poznałam podczas mojej zagranicznej przygody.

Za zamkietymi drzwiami cos mi sie obilo o uszy. 

Skonczylam "Za zamkniety drzwiami " ksiazka spoko choc czytalam lepsze ? 

Teraz mam w planach ksiazke tej samwj autorki "Na skraju załamania " 

Widze ze was troche zmobilizowalam do czytania ❤ super bardzo mnie to cieszy 

Oliwcia a mi się podobała ta książka :) 

Ja teraz ściągnęłam "pacjentka" ale jakoś nie mogę się zebrać 

A ja myślę co czytać czy ściągać sobie 365 dni czy przeczytać zanim nadejdzie czas :) 

Na skraju zalamania dobry tytul dla mnie. Idealnie pasuje do mnie bo juz nie wytrxymuje co zrobic by dziecko jadlo ja sie denerwue zuzia sie denerwuje, a jedzenie nie ruszone. 

Oliwia, oj właśnie widzę, że zmobilizowałaś. ja wczoraj skończyłam moją Amerkę i muszę do biblioteki się przejść, po nowe książeczki.

Ja to jak czytam ksiazki to od siostry, a tak to sciagam na telefon i czytam przed snem. 

Ja ksiazki kupuje ... 

Mama Hani nie mowie ze mi sie nie podobala bo jak by tak bylo to bym jej nie czytala po prostu poczatek wcale mnie nie porwal pozniej bylo juz lepiej ... 

Justynamama doskonale cie rozumie 

Teraz w biedronce były ksiaKi po 9.99 kupiłam dwie na szybko bo w sumie nie planowałam zakupów, ale jestem zadowolona. 

Pierwsza już skończyłam Słówek, nie czytam książek tego typu ale ta była bardzo fajna :) teraz czas na drugą  

Nie lubie ksiazek z biedronki. Kiedys za panne kupilam kilka bo tytul mnie zainteresowal i szkoda kasy nic po za tytulem wciagajacego nie bylo. 

Kaczmarkowa kiedys czytalam tylko Nore Roberts .. Fajne sa jej ksiazki (nie romansidla ) pod pseudonimem J.D. Robb jesli do rze pamietam musiala bym sprawdzic 

Justyna, nie każda książka dla każdego jest wciągająca. Nie można też generalizować. Można w biedronce kupić wiele fajnych tytułów. To, że raz kupiłaś i się nie spodobały i teraz piszesz, że nie ma tam fajnych książek to dla mnie już o krok za daleko.

Jeszcze mi się nie zdarzyło kupić książki która by mi nie pasowała. Zawsze czytam opis i to mi wystarczy żeby wybrać coś dobrego. A teraz w biedronce jest dużo takich nowości i w fajnych cenach. 

Oliwcia zgadza się te pod pseudonimem też są fajne takie typowo z dreszczykiem :) Ogólnie lubię tą autorkę 

Możemy sobie tak polecać ale każda z nas ma inny też gust. Dla jednej moze być super wciągająca a dla drugiej nudna 

To prawda, ale czasami jak ktoś poleci jakaś książkę to zawsze można sprawdzić czy by nam pasowała teraz w internecie jest sporo recenzji nawet na stronach sklepów internetowych 

No właśnie dla mnie najlepiej jak ktoś poleci. Bo takto też trudno samemu coś fajnego wyszukac. Sprawdzam wtedy czy będzie mi odpowiadać i wtedy ewentualnie zabieram się za czytanie 

Mi sie zdarzylo kilka razy. Ale coz bywa. Polecone byly i mialy byc mega wciagajace a tu klops. Kazdy woli czytac co innego. 

Ja zawsze zanim kupie książkę to czytam streszczenie z tyłu . Mam też swoje gatunki które lubię i zawsze zakup jest udany :) 

Ja też książki kupuję , dla mnie czytanie to tylko w formie papieru :)