Też mi się zdarza zasnąć przy książce. Teraz przy dziecku to długo schodzi mi czytanie jednej książki.
Mi dziscnawet nie udali sie pomyc naczyn, a o zaczeciu ksiazki nawet nie wspomne.
Ja to chyba mam trochę inna organizacje mi Wy ? przynajmniej na to wychodzi bo ja siedem do książki jak mam wszystko zrobione czyli obiad sprzątanie
Ja tez raczej książka jak już wszytsko zrobie. Bo muszę mieć spokój aby się skupić.
Rena ja mam tak samo nie lubię mieć tego uczucia że coś jeszcze nie zrobione w ja siedzę z książką
Podsylam wam spis książek które przeczytałam w lutym może wam któryś tytuł przypadnie do gustu ♥️
Oliwia to sporo przeczytalas tych ksiazek.
Ja mam jutro od siostry dostac ksiazke. Wiec u mnie czytanie sie zacznie od nowa. Juz nie moge sie doczekac.
Justyna w jaką książkę ??
W sumie na upartego mogła bym jeszcze jedną pozycję tam dopisac bo jestem na finiszu następnej książki ale nic na siłę skończę jutro ?
Oliwcia nie pamietan tytulu. Ale jakies romansidlo. Jak bylam u siostry i dzieci spaly to przeczytalam kilka rozdzialow. Jest tam o kobiecie co ma nudne zycie i wspomina czasy z przed kilku lat. Dowiaduje sie, ze w jej bloku ma zamieszkac nowy facet, a ona usilnie chce go zobaczyc ale nie chce na sile isc do niego i sie przedstawic tylko stoi przed drzwiami i go wypatruje przez dziure w drzwiach.
Skończyłam czytać "Córeczka " i fajna świetnie się czyta i mega zaskakujące zakończenie w życiu bym się tego nie spodziewała
Ja jeszcze do swojej ksiazki nie usiadlam. Dostalam od siostry i nie mialam kiedy usiasc.
Jak wam idzie laseczki ?? Ci obecnie czytacie ? Ja czytam Roberta Małeckiego ♥️
Ja kończę i będę się zabierać za książki Haner "Zle miejsce " ogólnie teraz tyle książek wyszło że nie wiem za co się wziąć hehe
Ja teraz nie mam ani chwili, jedyne książki to literatura naukowa bobnie wyrobię chyba do obrony
Ja utknęłam na mojej Saudyjka za kierownicą, coś nie mam ostatnio weny do książek, a może to ta mnie nie porwała.
Ja ostatnio nie mam czasu na książki chwilowo utknelam na tej konkretnie bo cóż tyle się dzieje że nie ma na nic czasu.
Skończyłam czytać "Stażystka " teraz mam w planach Uwięzione ..
Teraz to dobry czas na książki szczególnie dzieci najlepiej by sobie zorganizowały zajęcia w domu jakaś książka nauka gry edukacyjne.
Ja jakoś weny nie mam do czytania aktualnie.
Oj teraz jest idealny czas do nadrobienia zaległości książkowych ;)
Ja mam dużo innych zaległości hah np forum ostatnio mam napięty grafik ale w internetach niestety
Jakoś teraz jak nie wychodzi się niby za dużo tzn prawie whl chyba że w odludne miejsce na spacer albo do sklepu na chwilę to jakoś organizacja mi pada jak miałam więcej rzeczy do zrobienia to więcej też czasu miałam a tu nagle czasu coraz mniej niby jest też co do roboty w sieci elerningowo itd ale jednak to nie to samo jak się jedzie i czasu więcej trzeba.
Aissa ty masz zaległości w internetowych ? to jak to wygląda jak ty jesteś na bieżąco ??
Ja nadal czytam dwa dni temu miałam urodziny i dostałam od męża czytnik który chciałam jestem mega zadowolona.