a gdzie i jakie kupujecie w sztyfcie ?
Ja miałam sztyft z musteli i jest mega. wysuwasz troszkę i smarujesz tak jak pomadką;)
Paula ja mialam chysteczki te niebieskie i sa w miare ok ale szczerze w rossmanie jestem rzadko wiec kupuje najczesciej w biedronce;) ale u mnie i tak sa one wyplukiwane przed uzyciem bo mala ma zaraz odparzenie, ale to bez wzgledu na rodzaj chusteczek ;/
Woo, Aniss to współczuję, trzeba bardzo dbać o skórę I pilnować, żeby ktoś przez przypadek nie zrobił krzywdy. A próbowałaś samą przegotowaną wodą?
A pytanko o ten krem w sztyfcie, to się nim tak jeździ po ciele i to tyle? Czy trzeba to dodatkowo wmasować?
Nie wystarczy po twarzy, rączkach czy nózkach posmarować.
ja to lubię te wodene sa drogawe ale warto
Paulinka woda najlepsza włąnsie ale przyznam zę gdzies na wyjscia to jednak chusteczki;/
Podczas wyjść to jednak chusteczki najlepiej sprawdzają się. Testowałaś wszystkie chusteczki z zawartością wody ?
MamaEm dzięki :) na razie mam wszystkie takie "normalne", ale spróbuję w sztyfcie jak się mi skończy np ten przeciwsłoneczny :)
Anisss nic w tym złego, ja też na wyjścia używam chusteczek bo jest po prostu wygodniej. Próbowałam na początku wodę w termosie nosic, ale to było dużo mniej praktyczne. A znów jak jestem np w gościach (ale takiej bliskiej rodzinie czy znajomych) to czasem proszę o trochę przegotowanej wody. Jak jestem np u lekarza to tylko mokre chusteczki. Myśmy przerobili kilka i tych tańszych i droższych i ostatecznie stanęło na bambiboo z rossmana za ok 10 zł 60szt. z wyciągiem z bławatka, Polska firma.
paulina podobno super są te chusteczki, ale ja ich nie próbowałam, bo jak tańsze były ok to nie szukałam dalej:D
Jeśli chodzi o chusteczki nawilżające dobrze nasączone z rumiankiem pięknie pachnące polecam lula baby z Pepco 6 zł za 72 chusteczki bardzo korzystna cena
Femka przyznam szczerze ze mialam kilka firm ale jak znalazlam sposob z płukaniem chusteczek to juz przy tym zostalam;) w sumie u nas az tyle ich nie schodzi zwlaszcza ze mala juz odpieluchowana
Bambino super maja zapach podobnie nivea ;) taki typowo niemowlecy;)
Ja używałam różnych, długo luba tuli różowych, ale dostałam w prezencie te bambiboo i zostaliśmy przy nich :) podkłady do przewijania np średnio mi podchodzą z tej firmy, ale chusteczki super
nivea ma chusteczki?
Aniss u nas też już coraz mniej tych chusteczek schodzi, a twoja w nocy bez pampersa tez ?
Mama Wojtusia chyba bardziej chodziło o porównanie zapachu, że taki "dzieciowy" :))
Tak nivea też ma chusteczki. Chyba miałam je kiedyś ale już nie pamiętam jakie były. U nas zazwyczaj dada lub te wodne z rosmana.
K222 u nas super sprawdził się sztyft z musteli. Fajny, naturalny i szybko sie aplikuje
Ja miałam powoli wprowadzać nocnik młodszemu synowi ale nawet nie chce chwili posiedzieć.. Za nudno ;)
Ja jestem przeciwniczką tych dźwiękowych nocników. Mamy najzwyklejszy a często dawałam książeczkę czy zabawkę, gdy siedzieli
Femka trzymamy kciuki za synka, na oewno za niedługo sam zacznie się nim interesować :)