Tak w ciąży zapomniałam dodać :D ja też na czuja bo lusterko pod prysznicem parowało i i tak nic nie było widać ;) niektóre kobiety korzystają z pomocy męża ale ja bym się bała że mnie zatnie :D
Aisa ten telefon jest świetny :) ja mam p20
Tak w ciąży zapomniałam dodać :D ja też na czuja bo lusterko pod prysznicem parowało i i tak nic nie było widać ;) niektóre kobiety korzystają z pomocy męża ale ja bym się bała że mnie zatnie :D
Aisa ten telefon jest świetny :) ja mam p20
Ja podobnie jak Aneczka, na czują, potem patrzyłam w lusterku, czy okej. Jak ktoś robi to regularnie, to myślę, że idzie mechanicznie na czuja to zrobić:-) Męża akurat nigdy w to nie angazowalam, bo radzilam sobie, a i tak chyba gdyby do tego doszło, to bym się bała, że mnie zatnie.
Ja również wspomagałam się lusterkiem pod koniec ciąży :D
Ja nie uzywalam lusterka. Mialam male brzuszki ciazowe. Wiec przy pierwszej ciazy wszystko widzialam i sie sama golilam. W drugiej ciazy brzuszek byl wiekszy i chcialam sie wspomoc lusterkiem. Ale mi bylo niewygodnie i jak nie widzialam to lecialam na oslep znaczy na wyczucie. Dla mnie uzyc lusterko bylo niewygodnie.
Aiisa, mam htc desire 825 . Ale on już trochę ma, bo w spadku mam po mężu. Ja nie lubię tych gadżetów i chyba jak do pracy będę wracać to kupię w koncu sobie nowy :D
Już przy końcówce to nawet lusterko nic nie daje. Ja nie miałam dużego brzucha ale ciężko mi było ,przed terminem pilnowałam się żeby później się nie męczyć w szpitalu z gołębiem.
Widziałam ze taką ofertę u kosmetyczki ale pytanie, która z nas dobrze By się czuła? nie chciałabym chyba korzystać z takiej usługi. Duże lustro może pomoc :)
Kaczmarkowa mi pod koniec ciąży lusterko pomagało
Ja pod koniec też sobie mogłam poradzić z lusterkiem. Tylko parowało, więc na koniec używałam, a tak to na czuja.
Mamo Gratki duże lustro? :D
moja wyobraźnia zadziałała i już widziałam jak niosę duże lustro w ramie pod prysznic :D
ja korzystałam z takiego z ikei. Na nóżce, lustro obrotowe, z jednej strony nawet powiększające ;)
Ja też na czuja bardziej problem mam teraz o tą blizne po cięciu bo jakoś tak się boję :/
Patka to zrozumiałe ja miałam nacięcie i pęknięcie zszywane i też się bałam ale teraz już nie mam takiej obawy jak po połogu niby parę miesięcy po porodzie czekałam a i tak się bałam golić chyba po roku już na spokojnie bez strachu zaczęłam się golić bo wczsnsiej to tak z duszą na ramieniu i miałam wyobrażenie ze zatne ta bliznę czy coś.
Rena no tak a mąż taki gadzeciaz mówisz to wlansie byłam ciekawa jaki tym razem wybrał w sensie jaki ma :)
Ja tez taka gadzeciara troche bo lubię mieć wydajny sprzęt bo jednak eksploatuje go dość mocno większość moich telefonów starych mimo że w dobrym wizualnie stanie nie wytrzymywała mnie w sensie zawsze były odsyłane na gwarancję bo coś się działo z nimi. Zresztą elektronika cóż chyba mam coś w sobie ze złe na nią działam zakłócam działanie nie miałam telefonu jeszcze takiego który by się przy mnie nie zawiesil niektóre były takie wczsnsiej że musiałam je resetować i to nie tak zwyjle tylko robić twardy reset bo nie szło nic innego zrobić a nawet niekiedy i to nie działało i na gwarancję szedł.
Patka o widzisz mąż z kolei na mate 20 i też zadowolony.
Mamameg też używałam takiego obrotowego ;)
Mnie w ciąży pomagał mąż. Zadowolony był jak mało kiedy.
Duże megg, na nóżce duże, nie takie na ścianie :).
super jest golarka, nie szarpie, nie zacina, wygodna. mam tez taką którą można używać pod wodą- super opcja
Ja bym męża nie chciała kłopotać. Ja byłam sprawna do końca i mogłam sama sobie z tym poradzić.
Ja też o to nie chciałam prosić męża. Sama sobie jakoś radziłam
Ja nigdy nie prosilam o to meza. Nie wstydze sie ale wolalam sobie sama radzic.
Mój mąż nawet gdybym mu zleciła takie zadanie i itak pewnie zrobiłby to gorzej niż ja na czuja
Ja w ciąży na czuja robiłam. Też się zastanawiałam jak to robią inne kobiety bo jakoś z lusterkiem Nie dawałam rady zwłaszcza że właśnie paruje. Gorzej jakoś miałam z nogami pod Koniec ciąży . Wiec w tym akurat pomagał mi mąż.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.