Depilacja w ciąży

Ja lustrzanki też nie mam, cyfrówki mam. Jednak dzisiaj wiele aparatów w telefonach przewyższa jakość z cyfrówek. Na wakacjach jak widzę to teraz tylko z telefonem wszyscy, a nie z aparatami.

Aiisa może też się stało s dawna marzy porządny aparat jednak wkincu zawsze wolę coś dziecku kupić i tak od lat 

Rena bo telefon mieści się w kieszeni nie trzeba dodatkowo nosić na szyi ctz w torbie zresztą telefon zwykle się ma. 

Mój telefon jest pod względem aparatow bardzo dobry ma 4 obiektywy i robi naprawdę super zdjęcia zoom mam 40 krotny i wyraźny więc naprawde telefonem mogę dobre zdjęcia zrobić. 

Aiisa, no tak. Kiedyś to po aparacie od razu było widać turystę. A teraz nikt na szyi już nie ma nic.

Mi marzyła się lustrzanka i na urodziny od męża dostałam. Zdjęcia dla córeczki nią robię bo ustawie odpowiedni tryb, serie zdjęć i zawsze jakieś ładne wyjdzie a nie tylko rozmazane 

Chyba każda mama chce mieć dobry aparat bo przecież to uzależnienie żeby robić dziecku milion zdjęć :) żeby była pamiątka 

Aneczka w moim telefonie mogę sobie też tryb aparatów ustawić do tego serię też i nawet wyostrzenie ustawienie że tło zamazane itd więc Teraz dobry telefon też robi naprawdę dobre zdjęcia mój syn jest ruchliwy w biegu nawet robię zdjęcia i wychodzą ładne wyraźne więc dużo zależy jaki się ma telefon 

Aisa dokładnie teraz dobry tel zrobi ładne zdj. Ja mam huawei i na kilka pyknietych fotek wychodzi któraś na prawdę extra. Co do aparatów to chyba trzeba to lubić ;) 

Aiisa no tak są różne aparaty w telefonie. U mnie nie ma więc ratuje się inaczej 

Mój w telefonie robi ładnie zdjęcia ale zawsze mogło by być lepiej 

Natinka mój aparat też ładne zdjęcia robi pod warunkiem że nic się nie rusza hehe

Ni mój w ruchu też nie robi idealnie zdjęć ake też nie są całkiem rozmazane 

Dzwowvsyny w mój lenie robi ale mam 4 obiektywyaparatu w telefonie więc też inaczej i każdy ma jakąś fukkcje też więc naprawde ładne zdjęcia wychodzą. 

Aiisa a jaki Ty masz telefon?.

4 obiektywy? wow

Ja to się nie znam. Aż męża zapytam ile on ma obiektywów bo on ma już taki super super telefon. Mój też całkiem ładne zdjęcia robi, ale to też dlatego, że w spadku po mężu, a on musi mieć na full wypasie takie gadżety.

Ja tam sue nie znam na obiektywach, byle była dobra jakość czyli nie rozmazane zdjęcie 

Dziewczyny a wracając do tematu wątku to jak radziłyście sobie z depilacja miejsc intymnych? 

Patka ale że w ciąży?

Patka ale ze po porodzie czy że w ciąży po porodzie było już prościej ale jak dalej się nie widzi że tak ujme to lusterko pomoże no i też po ciąży miałam przez pewien czas obawy więc golilam tylko z wierzchu bałam się tam dalej że tak ujme ale później ten lek przeszedł sam. 

Rena i jaki maz ma telefon? 

Aneczka mam huawei p30pro 

Patka na czuja a potem w lusterku sprawdzałam. Jeżeli chodzi o depilacje w ciąży